Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Entinen superlupaus hehkuttaa nuorta ATP-voittajaa: “Minulla ei ole pienintäkään epäilystä…”

Carlos Alcaraz
AOP

Kroatialainen tennispelaaja Borna Coric hehkuttaa kilpakumppaninsa Carlos Alcarazin kykyjä. Coricin mukaan espanjalaisnuorukaisen saavutukset ovat täysin vertaansa vailla.

Borna Coric pitää Carlos Alcarazia yhtenä maailman parhaista pelaajista, ja povaa tälle valoisaa tulevaisuutta. 19-vuotias nuorukainen on Grand Slam voittaja ja kaikkien aikojen nuorin pelaaja, joka on noussut miesten ATP-rankingin ykköseksi.

– Se, mitä hän tekee on jotain täysin uskomatonta, Coric toteaa.

– Tiimi hänen ympärillään on tehnyt niin ikään erinomaista työtä, jota ei sovi vähätellä. He tietätävät mitä tehdä, pitääkseen Alcarazin maailman kärjessä.

– Hän on mahtava pelaaja ja upea lahjakkuus. Tunnen hänet henkilökohtaisesti, joten voin kertoa, että hän on myös kaiken tämän lisäksi todella mukava tyyppi.

– Minulla ei ole pienintäkään epäilystä sen suhteen ettei hän pysyisi maailman huipulla. Jos olen rehellinen, voin myöntää, etten itse olisi selvinnyt tuollaisista paineista hänen iässään.

Coric nousi itsekin nuorena ihmisten tietoisuuteen. Kroatialainen oli vasta 17-vuotias yllättäessään Rafael Nadalin ja puhetta hänen ympärillään riitti yllin kyllin. Urakehitys ei ole kuitenkaan jatkunut odotetunlaisena.

Mies kuitenkin nappasi hienon voiton hiljattain peittomalla Stefanos Tsitsipasin Cincinnatin turnauksen finaalissa.

Lähde: Tennis World USA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis