Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Muut

Ronnie O’Sullivan palasi snookerveralle käsittämättömässä lyönnissä! – käsittämätön ylikävely

Ronnie O'Sullivan snookerveralla.
AOP

Maanantaina käynnistyi Snookerin tämän vuoden toinen arvoturnaus, kun The Mastersin jälkeen käynnistyi World Grand Prix Englannin Cheltenhamissa. Turnauksen hallitseva mestari on kotiyleisön suuri suosikki Ronnie O’Sullivan, joka ei Mastersissa päässyt toista kierrosta pidemmälle. World Grand Prixin avauskierroksella O’Sullivan oli täysin ylivertainen toista kokenutta pelaajaa vastaan.

Snookerin World Grand Prix turnauksen 21. sijoitettu Ronnie O’Sullivan aloitti tyylillä turnauksen mestaruuden puolustamisen. O’Sullivan kaatoi avauskierroksen ottelussaan kokeneen kilpaveljensä eli Barry Hawkinsin suoraan neljässä erässä 4-0 -lukemin.

The Mastersissa viime viikolla toisella kierroksella Mark Williamsia vastaan kaatunut O’Sullivan teki otteluun yhden sadan pisteen sarjan ja yhteensä neljä vähintään 50 pisteen sarjaa. Ottelussa Hawkins pussitti yhteensä vain 96 pistettä.

O’Sullivan kohtaa turnauksen toisella kierroksella Thaimaan Noppon Saengkhamin, joka murskasi aiemmin päivällä Mark Selbyn viidessä erässä 4-1 -lukemin. Tämän otteluparin voittaja saa vastaansa joko Williamsin tai Ding Junhuin, jotka kohtaavat omassa toisen kierroksen ottelussaan. Williams eteni Mastersissa lopulta loppuotteluun, mutta taipui Judd Trumpille erin 10-8.

Turnauksessa ensimmäinen ja toinen kierros pelataan paras seitsemästä erästä menetelmällä. Puolivälierissä haetaan viittä erävoittoa ja välierässä kuutta. Loppuottelu pelataan sunnuntaina kahdessa sessiossa ja voittoon tarvitaan yhteensä kymmenen erävoittoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Muut