Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Australian avoimissa nähdään mielenkiintoinen ottelu! – tämä on matsin suurin kysymys

Andy Murray on ollut todellinen taistelija.
AOP

Tenniksen vuoden ensimmäisessä Grand Slam -turnauksessa eli Australian avoimissa on edetty kolmannelle kierrokselle saakka. Miesten turnauksessa kärkisijoitetuista pelaajista jo ykkös- ja kakkossijoitetut ovat päätyneet katsomoon, kun sekä Norjan Casper Ruudille, että Espanjan Rafael Nadalille tuli lähtöpassit. Turnauksessa on silti jäljellä vielä lukuisia hyviä pelaajia.

Australian avoimessa tennisturnauksessa pelataan lauantaina kolmannen kierroksen ottelut loppuun. Turnauksessa siis selvitetään ottelupareja 16 parhaan pelaajan joukkoon. Neljännesvälierät pelataan sunnuntain sekä maanantain aikana Suomen aikaa.

Kolmannen kierroksen ehdottomasti mielenkiintoisin ottelu nähdään varhain lauantaiaamuna kello 10.05 alkaen, kun Skotlannin Andy Murray saa haasteen Espanjan Roberto Bautista Agutilta.

Ottelu on todella mielenkiintoinen, sillä vastakkain pelaavat kaksi todella loistavasti puolustavaa pelaajaa ja kaksi miestä, jotka ovat tässä turnauksessa urakoineet jo todella paljon. Mielenkiintoinen puoli ottelussa on se, että kestääkö Murrayn kunto, sillä alla on jo yli kymmenen tuntia tennistä neljään päivään.

Murray kaatoi avauskierroksella Italian suurpelaaja Matteo Berrettinin viisieräisessä väännössä, joka kesti lähes viisi tuntia. Ottelua Murray johti jo 2-0 -erin, mutta onnistui voittamaan viidennen erän katkaisupelin ja samalla koko ottelun.

Toisen kierroksen ottelussa torstaina Murray kaatoi kotiyleisön suosikin Thanasi Kokkinakiksen yli viisi tuntia kestäneessä ottelussa. Murray oli ottelua erin 2-0 perässä sekä murron verran takana jo kolmatta erää, mutta käänsi silti vielä ottelun nimiinsä. Tämä oli Murrayn 11. kerta, kun hän kääntää 2-0 -tappioaseman edukseen. Se on kovin lukema tenniksen historiassa.

Murrayn ottelu päättyi Kokkinakista vastaan vasta neljältä yöllä paikallista aikaa, joten rasitus on ollut valtava.

34-vuotias espanjalainen selvisi ensimmäiseltä kierrokselta suoraan 3-0 -erävoitolla Portugalin Joao Sousasta. Toisen kierroksen ottelu Yhdysvaltain Brandon Holtia vastaan oli viisieräinen näytös, jossa Bautista Agut nousi 2-0 -tappioasemasta voittoon. Ottelu ei kestänyt kuin kolme tuntia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis