Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snookerturnauksen suuryllättäjä kaatui! – teki historiallista jälkeä läpi viikon

Thaimaan snookertähti Noppon Saengkham.
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä viikolla World Grand Prix -turnausta Englantin Cheltenhamin kaupungissa. Turnausta on jäljellä enää kaksi ottelua, kun lauantaina pelataan turnauksen jälkimmäinen välierä ja sunnuntaina turnauksen kaksi sessiota käsittävä loppuottelu. Perjantaina pelatusta ensimmäisestä välierästä odotettiin kovaa taistelua, mutta sitä ei saatu. Otteluun suurena suosikkina lähtenyt pohjoisirlantilainen otti tyylillä omansa pois.

Snookerin World Grand Prix -turnauksessa kovaa jälkeä tämän viikon ajan tehnyt Thaimaan Noppon Saengkham joutui vihdoinkin taipumaan. Aiemmin tällä viikolla Mark Selbyn, Ronnie O’Sullivanin ja Mark Williamsin tieltään matkalla neljän joukkoon kaatanut thaimaalainen hävisi maailmanlistan ykköselle välierässä.

Välierässä Pohjois-Irlannin Mark Allen oli Saenkghamia parempi selvin 6-1 -erin ja matkasi loppuotteluun.

Välierä ei tasoltaan noussut mitenkään erikoiseksi. Allen teki ottelussa neljä vähintään 50 pisteen sarjaa, joista kolme oli yli 70 pisteen sarjoja. Näistä yksi satanen, kun Allen paukutti pöydän tyhjäksi viidennessä erässä 127 pisteen sarjalla.

Finaalissa Allen kohtaa joko Englannin Judd Trumpin tai Trumpin maanmies Shaun Murphyn, jotka aloittavat oman välieränsä lauantaina kello 21.00. Trump ja Murphy kohtasivat toisensa UK:ssa toisella kierroksella. Tuolloin Murphy oli parempi 6-5 -lukemin ja käänsi 5-3 -tappioaseman edukseen tekemällä kaksi satasta ja yhden 50 pisteen sarjan.

Lauantain välierässä kohtaavat englantilaiset ovat olleet todella vahvassa vireessä. Trump voitti viime viikolla Masters-turnauksen kaataen finaalissa Williamsin 10-8 -lukemin, vaikka pelivire ei ollut paras mahdollinen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut