Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Jannik Sinner innoissaan päästessään kohtamaan yhden kisojen suurimmista ennakkosuosikeista: “Tälläisten otteluiden takia minä pelaan tennistä”

Jannik Sinner
AOP

Jannik Sinner on intoa täynnä päästessään jälleen kerran kohtaamaan Stefanos Tsitsipasin. Sinner kertoo, että juuri tämänlaisia otteluita varten hän on harjoitellut niin ahkerasti.

Jannik Sinner eteni Australian avointen kuudentoista parhaan joukkoon voittamalla Kyle Edmundin, Tomas Martin Etcheverryn ja Marton Fucsovicsin. Seuraavalla kierroksella vastus kuitenkin kovenee huomattavasti, kun vastaan asettuu Stefanos Tsitsipas.

Sinner on kohdannut kreikkalaisen toistaiseksi viisi kertaa ammattilaisurallaan ja pystynyt voittamaan tämän vain kerran vuonna 2020 Rooman ATP-turnauksessa. Sinnerillä riittää silti uskoja omiin mahdollisuuksiinsa ja hän kertoo odottavansa innolla tulevaa kamppailua.

– Tälläisiä pelejä varten minä harjoittelen niin kovaa, Sinner kertoo.

– Tsitsipas kuuluu ehdottomasti maailman parhaiden pelaajien joukkoon, mutta olen tehnyt muutoksia pelaamiseeni.

– Tälläisten otteluiden takia minä pelaan tennistä. Katsotaan miten tänä vuonna käy.

Sinner oli suurissa vaikeuksissa edellisen kierroksen ottelussaan Fucsovicsia vastaan, mutta nousi lopulta voittoon hävittyään kaksi ensimmäistä erää.

– Tiesin siinä vaiheessa, että minun oli muutettava jotain pelaamisessani. Pystyin muuttamaan pelin kulkua alettuani lyödä enemmän hänen rystypuolellensa.

Taktiikka toimi ja italialainen oli täysin ylivoimainen ottelun loppuun saakka.

Lähde: Tennis World USA

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis