Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n tähdistöottelun aloitusviisikot on julkistettu – Näin kävi Lauri Markkaselle

NBA koripallo USA
AOP

NBA:n tähdistöottelun aloitusviisikot on nyt äänestetty.

Koripallofanit ovat äänensä antaneet ja NBA:n tähdistöottelun aloitusviisikot on nyt valittu. LeBron James ja Giannis Antetokounmpo toimivat joukkueiden kapteeneina, kun NBA:n All-Star-pelaajat kohtaavat sarjan tähdistöottelussa helmikuun 19. päivä. James ja Antetokounmpo valitsevat joukkueensa tänä vuonna poikkeuksellisesti vasta pelipäivänä.

Los Angeles Lakersin supertähdelle Jamesille tuleva tähdistöottelu on jo miehen 19. James oli myös vuoden suurin ääniharava. Antetokounmpolle tämä on kolmas kerta tähdistöottelun kapteenina.

Läntisestä konferenssista Jamesin lisäksi tähdistöön äänestettiin Golden State Warriorsin Stephen Curry, Denver Nuggetsin Nikola Jokic, New Orleans Pelicansin Zion Williamson sekä Dallas Mavericksin Luka Doncic.

Itäisestä konferenssista puolestaan Salt Lake Cityssä helmikuussa pelattavaan otteluun äänestettiin Milwaukee Bucksin Antetokounmpon lisäksi Brooklyn Netsin Kevin Durant, Boston Celticsin Jayson Tatum, Cleveland Cavaliersin Donovan Mitchell sekä Brooklyn Netsin Kyrie Irving.

Pelaajat tähdistöotteluun valittiin yleisön, pelaajien sekä median äänien perusteella. Loput pelaajat eli niin sanotut vaihtopelaajat otteluun valitaan joukkueiden valmentajien toimesta ja ne ilmoitetaan helmikuun 2. päivä.

Utah Jazzin Lauri Markkasen äänipotti ei riittänyt viemään miestä suoraan tähdistöotteluun. Suomalaisen toiveet All-Star valinnasta ei ole kuitenkaan vielä kaivoon heitetty, sillä miehen paras mahdollisuus valintaan lienee jo pitkään olleen valmentajien valitsemat vaihtopelaajat.

Lähde: NBA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo