Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Miesten Korisliigan Pyrintö palkkasi tutun miehen penkkinsä taakse

David Gonzalvez apuvalmentaja Pyrintö
AOP

Viime kaudella Tampereen Pyrinnön miesten Korisliiga-joukkueessa pelannut David Gonzalvez liittyy Pyrinnön edustusjoukkueen valmennustiimiin.

Miesten Korisliigan Tampereen Pyrinnön tiedotteen mukaan 36-vuotias apuvalmentaja David Gonzalvez nähdään jatkossa lähes kaikissa miesten Korisliiga-joukkueen otteluissa apuvalmentajana sekä päivittäisissä harjoituksissa niin Korisliigan kuin miesten 1A- ja 1B-divisioonissa pelaavien akatemiajoukkueiden osalta.

– David on loistotyyppi ja tuntee sekä ihmiset että organisaation hyvin, joten uskon hänen sopeutuvan kivuttomasti uuteen rooliinsa. Davidin positiivinen energia tarttuu herkästi eli saamme kaikki uutta virtaa tekemiseen, tiedotteessa kehutaan.

Pyrinnön valmennustoiminnan lisäksi David pelaa miesten 1B-divisioonan joukkueessa Raholan Pyrkivässä. Pyrintö kiittää tiedotteessa Pyrkivää yhteistyön mahdollistamisesta. Gonzalvezin sopimus Pyrinnössä kattaa kevään 2023.

Pyrinnön apuvalmentajana alkukauden toiminut Damon Williams jätti tehtävän tammikuun lopulla.

Pyrintö on miesten Korisliigan alemman jatkosarjan kolmantena tällä hetkellä. Matkaa viimeistä pudotuspelipaikkaa pitävään BC Nokiaan on neljä pistettä. Tippujan paikalla olevaan Korihaihin matkaa on puolestaan kuusi pistettä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo