Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Nyt se varmistui – Lauri Markkanen on valittu NBA:n tähdistöotteluun!

Lauri Markkanen - Utah Jazz
AOP

Lauri Markkanen on valittu NBA:n All Stars -otteluun.

Lauri Markkanen on valittu historiallisesti ensimmäisenä suomalaisena pelaajana NBA:n tähdistöotteluun.

Valinta varmistui perjantain vastaisena yönä kahden aikaa, kun NBA:n 30:n valmentajan äänestämät vaihtopelaajat julkistettiin.  Valmentajat äänestivät All Stars -otteluun loput 14 vaihtopelaajaa. Aloitusviisikot sekä joukkueiden kapteenit ilmoitettiin jo aiemmin. Yleisöäänien, pelaajien ja median antamien äänien perusteella valittuihin aloitusviisikoihin Markkanen ei aivan mahtunut, vaikka keräsikin hurjan määrän ääniä.

Selvää kuitenkin on, ettei Markkasen upea pelivire ja vakuuttavat näytöt koko kuluneen kauden aikana NBA:ssa ole jääneet huomaamatta. Niin suomalaisen pelikaverit kuin muutkin asiantuntijat ovat hehkuttaneet miehen otteita kerta toisensa jälkeen. Valinta tähdistöotteluun sinetöi Markkasen mahtavan kauden.

Valinta tähdistöotteluun on suuri kunnia ja Markkanen pääsee valinnan myötä pelaamaan LeBron Jamesin, Stephen Curryn ja Luka Doncicin kaltaisten supertähtien rinnalla.

Pelillisesti tähdistöottelulla ei ole valtavaa merkitystä ja se järjestetäänkin lähinnä näytösmielessä. Jokaisen otteluun valittavan pelaajan henkilöbrändille ja statukselle valinta on kuitenkin iso juttu. Luonnollisesti myös tähdistöotteluun valittujen palkkapusseille valinta on tunnetusti tehnyt hyvää.

Tähdistöottelu pelataan Suomen aikaa 20. helmikuuta kello kolmelta aamulla Utah Jazzin kotikentällä Salt Lake Cityssa.

Mikäli twiitti ei näy, näet sen täältä.

Lähde: NBA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo