Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n huippukamppailussa läikkyi toden teolla: “Hän ei pysty vartioimaan minua, joten hänen piti tehdä jotain tuollaista”

NBA koripallo USA
AOP

Cleveland Cavaliers ja Memphis Grizzlies kohtasivat varhain perjantaiaamuna päättyneessä ottelussa. Kotijoukkue Cavaliers marssi voittoon lukemin 128-113, mutta pelin jälkeen eniten on puhuttanut Donovan Mitchellin ja Dillon Brooksin välienselvittely.

Huikeassa iskussa alkukaudella ollut Memphis Grizzlies kärsi jo neljännen tappionsa viiteen edelliseen peliin, kun Cleveland Cavaliers oli kotonaan vahvempi pistein 128-113.

Kotijoukkue nykäisi toisella neljänneksellä 13 pisteen kaulan, eikä Grizzlies pystynyt missään vaiheessa nousemaan rinnalle.

Ottelun pistekunkku oli Clevelandin Darius Garland, joka heitti 32 pinnaa. Tämä selittyy osittain sillä, että Cavaliersin tähtipelaaja Donovan Mitchell tuli ulosajetuksi jouduttuaan kärhämään Grizzliesin Dillon Brooksin kanssa.

Pelitilanteen seurauksena parketille kaatunut Brooks näytti huitaisevan tahallaan Donovanin jalkoväliiin, joka menetti malttinsa ja työnsi vastustajansa kumoon.

Donovan kommentoi pelin jälkeen välikohtausta seuraavasti:

Tapahtunut kuvastaa hyvin sitä, millainen Brooks on pelaajana. Hän on tehnyt vastaavia temppuja jo useamman vuoden ajan.

Meidän kahden välillä on ollut omat vääntömme johtuen siitä, että olen vienyt häntä moneen kertaan. Hän ei pysty vartioimaan minua, joten hänen piti tehdä jotain tuollaista.

Lähde: Cavaliers Nation

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo