Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n supertähti ilmiliekeissä! – “tärkeä voitto…”

Los Angeles Lakersin Anthony Davis.
AOP

Maailman parhaassa koripalloliiga NBA:ssa pelattiin perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa iso kierros. NBA:n alkukauden yksi suurista pettymyksistä on ollut loukkaantumisista kärsinyt Los Angeles Lakers. Viime aikoina joukkueen pelaaminen on ollut kuitenkin vahvempaa ja kulttijoukkue taistelee vielä tiukasti pääsystä pudotuspeleihin. Perjantaiaamuna Suomen aikaa joukkue nappasi todella tärkeän voiton tililleen.

Darvin Hamin valmentama Los Angeles Lakers nappasi NBA:n pudotuspelien kannalta todella arvokkaan vierasvoiton. Lakers otti kauden 25. voittonsa kaatamalla vieraissa Indiana Pacersin pisteen erolla 112-111 -lukemin. Lakers oli tauolla jo 67-54 -lukemin perässä ja eroa oli ennen päätösneljännestäkin vielä 12 pistettä, mutta nousi voittoon vahvalla päätösneljänneksellä, jonka joukkue vei nimiinsä 28-15 -luekmin.

Lakersin ykköstähti ottelussa oli 35 minuuttia pelannut Anthony Davis, joka viimeisteli tupla-tuplan. Davis onnistui lähes puolissa pelitilanneheitoistaan ja nakutti 13 kertaa pallon säkkiin tehden yhteensä 31 pistettä. Davis ei onnistunut kertaakaan kolmessa kolmosyrityksessään, mutta teki viisi vaparia. Lisäksi loukkaantumisista tälläkin kaudella kärsinyt supertähti otti 14 levypalloa joista viisi hyökkäyspäässä.

33 minuuttia pelanneella LeBron Jamesilla oli hiljaisempi ilta, sillä hänelle kertyi vain 26 pistettä ja seitsemän levypalloa. James syötti kuitenkin seitsemän koria.

Pacersin tehomies oli 35 minuuttia pelannut Aaron Nesmith. Nesmith heitti ottelussa 24 pistettä ja otti kolme levypalloa. Pistesaldo oli Nesmithin uran korkein. Vastikään NBA:n tähdistöpeliin valittu Tyrese Haliburton teki ottelussa tupla-tuplan 26 pisteellä ja 12 syötöllään ensimmäisessä pelissään kolmeen viikkoon. Sentteri Myles Turner teki Haliburtonin tapaan tupla-tuplan ottamalla 13 levypalloa ja viimeistelemällä 20 pistettä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo