Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Entinen tennispelaaja pitää lajin supertähteä väärinymmärrettynä: “Hänellä on suuri sielu”

Novak Djokovic
AOP

Novak Djokovic palasi vuoden tauon jälkeen Australian avoimiin ja vei turnauksen jälleen nimiinsä. Mielipiteitä jakavan serbialaisen ympärillä on aina riittänyt puhetta, eikä mies ole välttynyt kovaltakaan arvostelulta. Entinen tennispelaaja Alex Corretja kertoo oman mielipiteensä Djokovicista.

Viime vuonna viranomaisten kanssa ongelmiin joutunut Novak Djokovic palasi jälleen Australian avoimiin ja otti omansa.

Miehen peli pysyi läpi turnauksen ehjänä, vaikka fyysinen kunto oli kaikkea muuta kuin täydellinen. Djokovicin uskomaton voitontahto kantoi häntä läpi vaikeiden hetkien, eikä edes finaalivastustaja Stefanos Tsitsipas pystynyt pysäyttämään haavoittunutta serbialaista.

Voiton myötä Djokovic on nyt kaikkien aikojen eniten Grand Slameja voittanut pelaaja yhdessä Rafael Nadalin kanssa. Molemmilla on toistaiseksi 22 voittoa, joten miesten välinen kilpailuasetelma tiivistyy entisestään.

Entinen ammattipelaaja, Alex Corretja, ylisti Djokovicia hänen tuoreimman turnausvoittonsa jälkeen.

– Oli uskomatonta nähdä miten hän juoksi heti halaamaan perhettään. Hän osoitti, että mikä on lopulta kaikkein tärkeintä. Djokovic tekee kaiken suurella intohimolla. Mielestäni hän on tullut usein väärinymmärretyksi. Hänellä on suuri sielu ja hän on todella vilpitön ihminen.

Lähde: Tennis World USA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis