Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tenniksessä historiallinen suoritus! Ruusuvuori takasi paikan Davis Cupin finaaliturnaukseen

Emil Ruusuvuori Hampurin tennisturnauksessa.
AOP

Suomi on edennyt ensimmäistä kertaa historiassaan tenniksen Davis Cupin lopputurnaukseen. Suomi kukisti Argentiinan Emil Ruusuvuoren ja Harri Heliövaaran johdolla ja saavutti näin historiallisen tuloksen.

Suomi on edennyt ensimmäistä kertaa historiassaan tenniksen Davis Cupin finaaliturnaukseen.
Finaaliturnauspaikka ratkesi, kun Suomi kaatoi Argentiinan Espoossa lukemin 3-1. Kamppailu ratkesi sunnuntain toisessa ottelussa, jossa Emil Ruusuvuori (ATP-43) kukisti Argentiinan Facundo Bagnisin (ATP-88) 7-5, 6-1.

Suomi sai hyviä uutisia sunnuntaille, kun Argentiinan pelaaja Francisco Cerundolo joutui vetäytymään päivän ottelusta lihasvamman vuoksi. Cerundolo on ATP-listalla sijalla 31, joten Ruusuvuori pääsi pelaamaan rankingissa alempana olevaa pelaajaa vastaan.

Kaikkiaan Ruusuvuorelle sunnuntaista muodostui poikkeuksellisen pitkä päivä, sillä hän pelasi jo aamupäivästä nelinpelissä Harri Heliövaaran kanssa voiton tiukassa ottelussa Maximo Gonzalezista ja Andres Moltenista. Suomalaiset voittivat ottelun lukemin 7-6 (7-5), 4-6, 6-4 lähes kolmituntisessa koitoksessa.

Suomi pelaa Davis Cupin finaaliturnauksessa ensimmäistä kertaa. Argentiina on Davis Cupissa tottunut menestyjä, sillä se on pelannut Davis Cupin finaalissa neljästi ja se voitti koko turnauksen vuonna 2016.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis