Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennisässän ATP-ranking romahti! – sijoitettuna tällä viikolla Ranskassa

Emil Ruusuvuori ATP-kiertueella.
AOP

Suomen tämän hetken ykköspelaaja Emil Ruusuvuori koki suuren romahduksen tuoreella ATP-listalla. Ruusuvuoren heikko menestys alkukauden kisoissa on aiheuttanut suomalaiselle isoja pistemenetyksiä. Näihin ovat vaikuttaneet muun muassa viime talven jäljiltä poistuneet Punen ATP-finaalin pisteet. Tällä viikolla Ruusuvuori hakee menestystä Ranskasta.

Suomi selvitti tenniksen Davis Cupissa hienosti tiensä MM-lopputurnaukseen kaatamalla Espoossa Argentiinan suoraan 3-1 -lukemin. Viikonlopun peleissä Suomi voitti nelinpelin ja Emil Ruusuvuori voitti molemmat kaksinpelinsä.

Tällä viikolla Ruusuvuori palaa ATP-kiertueelle Ranskan Montpellierissa. Ruusuvuori on turnauksessa sijoitettuna seitsemänneksi, mutta joutuu siitä huolimatta pelaamaan turnauksen avauskierroksen. Turnauksessa TOP-4 sijoitetut pääsevät suoraan toiselle kierrokselle ja varmasti pisteitä.

Tälle viikolle Suomen miestenniksen ykköspelaaja koki pienen romahduksen ATP-rankingissa, sillä Ruusuvuori tippui kymmenen sijaa 50. huonommalle puolelle. Parhaimmillaan Ruusuvuori on ollut 40. ATP-rankingissa.

Montpellierin turnauksen ensimmäisellä kierroksella suomalainen kohtaa Ruotsin Mikael Ymerin, joka on ollut Ruusuvuorelle nihkeä vastus läpi uran. Tänä vuonna pelaajat ovat jo kertaalleen kohdanneet. Australian reissulla Adelaine 2 -turnauksessa Ruusuvuori taipui 2-1 -erin ruotsalaiselle. Sitä ennen miehet kohtasivat Washingtonin ATP-turnauksessa viime elokuussa. Tuolloin Ymer oli 2-1 -erin parempi ja eteni aina välieriin asti hävitäkseen Australian Nick Kyrgiosille.

Mikäli Ruusuvuori kaataa ruotsalaisen tieltään, niin toisella kierroksella vastaan asettuu joko Maxime Cressy tai karsija. Puolivälierissä odottaisi mahdollisesti turnauksessa kolmanneksi sijoitettu Borna Coric, joka pääsee suoraan toiselle kierrokselle.

Montpellierin turnauksen ykkössijoitettu on Tanskan Holger Rune. Kakkossijoitettu on alakaaviossa Italian Jannik Sinner. Turnauksessa neljänneksi on sijoitettu Espanjan Roberto Bautista Agut, joka kohtaa toisella kierroksella joko ranskalaisen huippulupauksen Arthur Filsin tai ranskalaislegenda Richard Gasquetin. 36-vuotias Gasquet voitti Aucklandin ATP-turnauksen ennen Australian avoimia. Turnauksen loppuottelussa Gasquet kaatoi Iso-Britannian Cameron Norrien. Australian avoimissa kokenut ranskalainen jäi maanmiehensä Ugo Humbertin jalkoihin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis