Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

BC Nokian Antero Lehto saavutti ennennäkemättömät lukemat miesten Korisliigassa

Antero Lehto takamies BC Nokia
AOP

Miesten Korisliigassa pelaavan BC Nokian takamies Antero Lehto uurasti kentällä lauantaina Lahti Basketballin kaadossa melkein 26 minuuttia, mikä tiesi samalla sitä, että hän ylitti ensimmäisenä pelaaja kautta aikain 20 000 peliminuutin rajan Korisliigan runkosarjassa.

Tunneiksi muutettuna miesten Korisliigan BC Nokian Antero Lehdon urakka on ollut 333 tunnin mittainen. Tilastoyhteenvedossa seuraavina tulevat Timo Heinonen (18 707 min) ja Bojan Sarcévic (18 022 min).

Lehto ylsi ottelussa myös toiseen merkkipaaluun, kun hän pisti kaksi kahden pisteen heittoa pussiin. Näin hänellä on vuosien varrelta 2001 onnistunutta kakkosta, mikä on 14. tilalla kaikkien aikojen tilastossa. Runkosarjaotteluja Lehto on pelannut 761.

Lehto on päässyt juhlimaan Suomen mestaruutta kolmesti Pyrinnön paidassa. Lehto valittiin Vuoden pelaajaksi keväällä 2014. Lisäksi Lehto on kahdesti palkittu Vuoden kehittyneimmäksi pelaajaksi ja kertaalleen Vuoden tulokkaaksi. Lehto edusti Suomen miesten koripallomaajoukkuetta vuoden 2014 MM-kisoissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo