Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkasen tähdistöviikonlopun ohjelmaan lisää täytettä – Suomalainen pääsee mukaan kovaan kilpailuun

Utah Jazzin Lauri Markkanen NBA:ssa
AOP

Lauri Markkanen pääsee tykittämään kolmen pisteen heittoja NBA:n tähdistöviikonlopun kolmoskisassa.

NBA julkisti osallistujat tähdistöviikonlopun tapahtumiin. Lauri Markkanen nähdään itse tähdistöottelun lisäksi kolmen pisteen heittokilpailussa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa.

Tähdistöviikonloppuna nähdään lauantaina taito-, kolmos-, ja donkkikisat. NBA julkisti niihin osallistuvat pelaajat tiistaina. 41,3 prosentin tarkkudella kolmosia tällä kaudella tiputtanut Markkanen pääsee ottamaan kisassa mittaa NBA:n kovimmista kolmen pisteen heittäjästä. Mukana ovat Markkasen lisäksi Tyrese Haliburton, Tyler Herro, Buddy Hield, Kevin Huerter, Damian Lillard, Anfernee Simons sekä Jayson Tatum.

Kolmoskisassa jokainen pelaaja saa 70 sekuntia aikaa heittää 27 kolmen pisteen heittoa. Pelaajalla on käytössä tavallisia palloja joista saa yhden pisteen sekä erikoispalloja, jotka antavat enemmän pisteitä. Kolme eniten pisteitä kerännyttä pelaajaa etenee championship kierrokselle, jossa ratkaistaan kilpailun voittaja.

Markkanen pääsi tähdistöotteluun vaihtopelaajana joukkueiden valmentajien äänten perusteella. Ottelun aloitusviisikot äänesti katsojat, media ja pelaajat. Markkanen nähdään kuitenkin aloitusviisikossa, sillä alunperin aloitusviisikossa ollet Stephen Curry ja Zion Williamson ovat sivussa loukkaantumisten vuoksi.

Tähdistöottelu pelataan Suomen aikaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä ja kolmoskisa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Mikäli twiitti ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo