Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Vajaamiehinen Boston Celtics joutui taipumaan NBA:n kärkikamppailussa

Giannis Antetokounmpo, Milwaukee Bucks vs. Boston Celtics
AOP

Milwaukee Bucks otti yhdennentoista peräkkäisen voittonsa kukistaessaan NBA:n kärkikamppailussa Boston Celticsin.

Itäisen konferessin kärkitaistelussa vajaamiehinen Boston Celtics taipui tiukassa kamppailussa Milwaukee Bucksille jatkoajalla lukemin 131-125.

Celtics joutui matkaamaan Bucksin vieraaksi vajaamiehisenä vain yhdeksän miehen rosterilla. Joukkue taisteli voitosta ilman suurimpia tähtiään Jason Tatumia, Jaylen Brownia ja Marcus Smartia. Hyvää pelivirettä viime aikoina esitellyt Derrick White pelasi jälleen vahvan ottelun heitti jälleen Celticsille 27 pistettä.

– Lähdimme otteluun uskoen, että voitamme sen. Meidän piti voittaa se. Uskomme, että olemme parempi joukkue kentällä ilta toisensa jälkeen, 26 pistettä pussittanut Malcolm Brogdon kommentoi pettyneenä.

Hyvin tasaväkisesti edennyt ottelu venyi jatkoajalle varsinaisen peliajan päätyttyä tasan. Bucks oli voitossa kiinni varsinaisen peliajan lopulla kun ottelun viimeisillä sekunneilla Celtics tuli tasoihin Sam Hauserin kolmen pisteen heitolla.

Jatkoajalle Celtics sai vahvan alun, mutta Bucks oli lopulta vahvempi. Joukkueen supertähti ja NBA:n tähdistöottelun toinen kapteeni Giannis Antetokounmpo heitti 38 pistettä. Antetokounmpo ei kuitenkaan ollut hurjalla pistepotilla joukkueensa paras pistemies, sillä niin ikää tähdistöottelussa nähtävä Jrue Holiday pussitti 40 pistettä.

– Hän oli ilmiömäinen kentän molemmissa päädyissä. Luulen, että hänen kykynsä luoda menetyksiä ja luoda painetta auttoi kääntämään ottelun meille. Hän teki muutaman ison peliliikkeen, jotka vain ovat hyvin Jrue-tyyppisiä. Erityinen suoritus häneltä, Bucks-valmentaja Mike Budenholzer hehkutti.

Lähde: NBA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo