Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Todellinen näytös! – Snookerin englantilaistähti esittää hirmupeliä Wolverhamptonissa

Snookertähti Shaun Murphy.
AOP

Snookerin maailmankiertueella on tällä viikolla pelattu The Players Championship -turnausta Englannin Wolverhamptonissa. Turnaukseen pääsi mukaan 16 yksivuotisrankingin parasta pelaajaa, joten turnauksen loppuotteluun etenemiseen vaadittiin vain kolme voittoa. Turnauksen loppuottelussa kohtaavat Englannin Ali Carter ja Shaun Murphy. Kaksiosaisen loppuottelun ensimmäiset kahdeksan erää on iltapäivällä pelattu ja ottelun voittajasuosikista illan sessioon ei ole epäselvyyttä.

The Players Championshipissa hurjassa pelivireessä kolmessa ensimmäisessä ottelussa ollut Shaun Murphy on jatkanut samaa menoa myös turnauksen loppuottelussa. Murphy voitti loppuottelun avausjakson Ali Carteria vastaan selvin 6-2 -erin ja tarvitsee kello 21.00 alkavassa iltasessiossa enää neljä erävoittoa ottelun voittoon.

Murphy on ollut tässäkin ottelussa todella kovassa lyönnissä, sillä kuuteen voittamaansa erään englantilainen on tehnyt lyöntisarjat, joiden mitat ovat olleet 145, 141 ja 112. Ottelun kahdeksannessa erässä Murphy pussitti 14 punaista ja mustaa yrittäen maksimisarjaa 147, mutta löi todella vaikean 15. punaisen niukasti ohi oikeasta kulmapussista.

Carter on ottelussa tehnyt kolme yli 50 pisteen lyöntisarjaa, joista isoin on ollut neljänteen erään syntynyt 122 pisteen tyhjennys. Kolmannessa erässä Carter pääsi jo tukevaan johtoon 54 pisteen sarjallaan, mutta onnistui silti erän häviämään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut