Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Miesten Korisliigan tähtipelaaja Okko Järvi jatkaa tutuissa piireissä – Tähtäimessä vain mestaruus

Okko Järvi suuntaa Belgian pääsarjan Phoenix Brusselsiin
AOP

Miesten Korisliigassa pelaava Helsinki Seagulls on tiedottanut, että takamies Okko Järvi jatkaa Seagullsissa myös Korisliiga-kaudella 2023-2024.

Miesten Korisliigassa pelaava Helsinki Seagulls ja takamies Okko Järvi vahvistivat sopimuksessa olleen jatko-option tulevalle Korisliiga-kaudelle ja täten 27-vuotias laituri pukeutuu Seagulls-uniformuun myös ensi syksynä.

– Todella hyvät fiilikset jatkaa Seagullsissa. Täällä on asiat hoitunut juuri niin kuin pitääkin ja pelaajana on pystynyt keskittymään olennaiseen, mikä on näkynyt myös kentällä. Peli-ilo on löytynyt uudestaan nopeasti takaisin ja kevättä kohti oma sekä joukkueen pelaaminen on ollut vahvassa nousussa.

– Jatkon selviäminen jo tässä vaiheessa helpottaa myös aina keskittymään keväällä olennaiseen eli seuran ensimmäisen mestaruuden metsästykseen!, Järvi hehkuttaa seuran tiedotteessa.

Järvi pelannut tällä kaudella Seagullsissa 22 ottelua ja ansainnut näissä 11,4 pistettä, 2,3 levypalloa ja 2,7 koriin johtanutta syöttöä ottelua kohden.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo