Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

McLarenin surkea kaudenavaus ei lannistanut Lando Norrisia: “Tilanne ei ole niin paha kuin odotettiin”

Lando Norris
AOP

McLarenin F1 -kauden avausviikonloppu ei sujunut odotetusti. Lando Norris vakuuttaa kuitenkin, ettei viikonloppu ollut “niin paha kuin odotettiin”.

Odotukset McLarenilla eivät tosiaan avausviikonloppuun lähdettäessä olleet kovinkaan korkealla. Talli oli myöntänyt, ettei talvella päästy tavoitteisiin eikä Bahrainissa taisteltaisi voitosta.

Tallin toinen kuski Oscar Piastri joutui keskeyttämään kilpailun jo varhaisessa vaiheessa, eikä Lando Norrisilla sujunut paljoa paremmin. Brittikuski joutui pysähtymään varikolle 10 kierroksen välein täyttämään paineilmalaitteitaan ilmalla.

– En tiedä kaikkia yksityiskohtia siitä, mitä tapahtui, miksi se tapahtui ja niin edelleen, mutta tilanne ei ole niin paha kuin kaikki odottivat ennen kauden alkua, Norris kommentoi.

– Tilanne ei ole niin paha kuin kaikki odottivat ennen testejä ja ennen kisaa. Meidän olisi pitänyt saada pisteitä.

Kun ongelmat Norrisin paineilmalaitteen kanssa selvisivät, tiedettiin tallissa, ettei avauskilpailussa olisi mahdollisuuksia korkeisiin sijoituksiin. Vaikka brittikuski joutuikin pysähtymään varikolla yhteensä kuusi kertaa, jatkoi talli ponniskelujaan niin pitkään kuin mahdollista.

Norris vannoo tallin pysyvän optimistisena vaikeasta tilanteesta huolimatta. Katseet on jo suunnattu kauden toiseen kilpailuun, joka ajetaan maaliskuun 19. päivä Saudi-Arabiassa.

– Olemme optimistisia. Uskomme edelleen, että voimme saada pisteitä autollamme, mikä tekee meistä optimistisia kauden loppupuolta ajatellen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1