Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Aston Martinin vauhti ei tullut F1-tähdelle yllätyksenä: “Toivon Fernandolle menestystä”

Fernando Alonso Ferrarin väreissä
Pixabay

Red Bullin Max Verstappen avasi uuden kauden voitokkaasti. Hallitseva maailmanmestari oli Bahrainin GP:n nopein tallitoveri Sergio Perezin ajaessa toiselle sijalle. Aston Martinin Fernando Alonson yltäminen kolmanneksi teki Verstappeniin vaikutuksen.

Aston Martinin vauhti kautta edeltävissä harjoituksissa ei jäänyt keneltäkään huomaamatta. Homma toimi mallikkaasti myös vuoden avanneessa Bahrainin GP:ssä Fernando Alonson noustua kolmanneksi ja Lance Strollin oltua kuudenneksi nopein.

Ensimmäisen osakilpailun voittaja Max Verstappen ei ollut yllättynyt Alonson noustua palkintokorokkeelle. Belgialaisen mukaan on vain ajan kysymys, milloin Alonso alkaa jälleen taistelemaan kisojen voitoista.

– Toivon Fernandolle menestystä, sillä hän on joutunut kilpailemaan muutaman vuoden ajan ilman realistista mahdollisuutta kamppailla voitosta.

– Olen iloinen, että hän nousi palkintokorokkeelle heti kauden avauskilpailussa. Kuten olen aimminkin sanonut, Aston Martinin vauhti on tehyt minuun vaikutuksen. He haluavat voittaa ja ovat palkanneet runsaasti ammattitaitoista henkilökuntaa.

– Luulen, että asiat ovat muuttumassa vain paremmaksi heidän kohdallaan. On vaikea sanoa pystyvätkö he tällä kaudella kilpailemaan mestaruudesta, mutta uskon heidän olevan vahvoilla yksittäisissä kilpailuissa.

Lähde: PlanetF1

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1