Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Lance Stroll paljasti olleensa leikkauspöydällä vain 12 päivää ennen Bahrainin GP:tä: “Ajoitus ei olisi voinut olla huonompi”

Lance Stroll
AOP

Lance Strollin toipumista ajokuntoon F1 -kauden avauskisaan voidaan pitää pienenä ihmeenä. Vain 12 päivää ennen Bahrainin GP:tä mies makasi vielä sairaalassa.

Aston Martin ja Lance Stroll kertoivat brittikuskin joutuneen pyöräilyonnettomuuteen 18. helmikuuta. Vielä tuolloin Strollin vammoista ei tiedetty tarkemmin. Nyt mies on avannut onnettomuuden tapahtumia tarkemmin.

Stroll kertoi tiistaina Instagram-julkaisussaan, että ensimmäiset kuvaukset onnettomuuden jälkeen osoittivat, että miehen molemmissa ranteissa sekä isovarpaassa oli murtumat sekä toisessa kädessä lisäksi osittainen murtuma.

– Ajoitus ei olisi voinut olla huonompi, sillä kauden avaus oli aivan nurkan takana. Lääkäritiimini uskoi aluksi, että joutuisin jättämään välistä talvitestit, mutta realistisesti myös kauden ensimmäiset kilpailut.

Miehen kuntoutuminen kilpailukuntoon jo kauden avauskilpailuun onkin vähintäänkin pieni ihme. Vain 12 päivää ennen Bahrainin avauskilpailua Strollin toinen ranne leikattiin.

– Lääkäritiimini varmisti, että teimme kaiken, mikä osoitti merkkejä luun paranemisesta. Siitä tuli kokopäivätyöni. Yritin tehdä kaiken, mikä voisi auttaa – vaikka se olisi vain 0,5 prosenttia.

– Kuntoutus vaati kovaa työtä ja sinnikkyyttä, mutta uskomattoman lääkäritiimin sekä ystävieni ja perheeni tuella pystyin selviytymään kivusta ja palaamaan Bahrainin radalle tiimini ja muiden kuljettajien kanssa.

Stroll ajoi sunnuntain kilpailussa kuudenneksi. Tallin toinen kuski Fernando Alonso ajoi hienosti kolmanneksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1