Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Otto Virtanen tähyää jälleen huippuonnistumista! – Turnaus käyntiin sijoitettuna pelaajana Sveitsissä

Otto Virtanen Luganon tennisturnauksessa.
AOP

Reilu viikko sitten Sveitsin Luganossa pelatun Challenger-turnauksen voittoa juhlinut Otto Virtanen aloittaa uuden turnauksen jälleen Sveitsissä. Virtanen lähtee sijoitettuna pelaajana Bielissä pelattavaan turnaukseen, jossa on jälleen loistava mahdollisuus edetä jopa voittoon asti.

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen tähyää kovaa tahtia kohti ATP-rankingia sadan parhaan joukkoon. Tälle viikolle Virtanen nousi tuoreessa rankingissa jo sijalle 139, mikä on suomalaisen ennätys.

Bielissä pelataan tällä viikolla Challenger-turnaus, jossa voittajalle on luvassa hurja sadan pisteen potti. Turnauksen voitto nostaisi Virtasta jo lähemmäksi sadan joukkoa, mutta tuskin vielä sadan parhaan joukkoon. Turnauksen voitosta palkintorahaa on luvassa 16 tuhatta euroa.

Pelkästään 120 parhaan joukkoon pääseminen ennen Ranskan avoimia voisi tarkoittaa sitä, että suomalainen pääsee mukaan kaavioon ilman karsintoja.

Bielin turnaukseen Virtanen on sijoitettuna viidenneksi, vaikka turnauksessa on vain kolme paremmalla rankingilla mukana olevaa pelaajaa mukana. Paremmalla rankingilla ovat Sveitsin Dominic Stricker, joka sijoitettu ykköseksi. Kakkossijoitettu Itävallan Jurij Rodionov ja kolmanneksi sijoitettu Slovakian Norbert Gombos. Näistä Virtanen kohtaa Rodionovin aikaisintaan puolivälierässä, Gombosin välierässä ja Strickerin finaalissa. Luganon turnauksessa Virtanen kaatoi Strickerin välierässä 2-1 -erin matkallaan turnausvoittoon.

Virtasella on mukava kaavio kahden ensimmäisen ottelun osalta, sillä tiistaina vastassa on Australian James McCabe. 19-vuotias australialainen on eteni kaksi viikkoa sitten karsintojen kautta Meksikossa pelatun Challenger-turnauksen välierään. McCabe oli mukana Virtasen tavoin Australian avointen karsinnoissa, mutta taipui 2-1 -erin Ranskan Alexandre Mullerille, joka ei selvittänyt tietään itse turnaukseen.

Mikäli suomalaistähti selvittää australialaisen tieltään, niin toisella kierroksella vastaan asettuu ATP-rankingin 372 omaavan Israelin Daniel Cukiermanin.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis