Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Anthony Joshuan paluu jätti fanit kylmäksi: “Ei tyrmäystä, joten ei hyvä”

Anthony Joshua vastaan Jermaine Franklin
AOP

Anthony Joshua otti ensimmäisen voittonsa yli kahteen vuoteen, kun britti päihitti yhdysvaltalaisen Jermaine Franklinin lauantai-iltana Lontoossa.

Entinen raskaansarjan maailmanmestari Anthony Joshua voitti pitkäksi venyneessä ottelussa Jermaine Franklinin yksimielisillä tuomariäänillä. Varsinaista kauhua britin esitys ei luultavasti kuitenkaan tulevissa vastustajissa herätä, sillä kehässä nähtiin “turvallinen” britti.

Fanit odottivat Lontoon O2 areenalla Joshualta nopeaa tyrmäystä, mutta sellaista ei nähty. Britti hallitsi kyllä ottelua, mutta ei pystynyt tarjoamaan sille fanien odottamaa räjähtävää ja nopeaa päätöstä. Franklin pystyi pysymään mukana ottelussa kaikki 12 erää, mutta tuomarit pisteyttivät lopulta odotetusti Joshuan voittoon.

Joshualla oli ottelun taustalle kaksi tappiota Oleksander Usykille ja pieni epävarmuus ehkä miehen esityksessä näkyi. Siitä puuttui vielä miehelle tyypillinen räjähtävyys ja ringissä nähtiin hieman varovaisempi Joshua.

– Ei tyrmäystä, joten ei hyvä. Urheilu on raakaa, mutta tyrmäykset ovat kaikki kaikessa. En ole kovin tyytyväinen, Joshua kommentoi BBC Sportin mukaan.

“Tutumpaa” Joshuaa nähtiin vasta ottelun jälkeen, kun entinen maailmamestarin antoi turhautumisensa ottaa otteen. Ottelun päätyttyä Joshua kävi koputtelemassa Franklinia päähän ja tilanne eskaloitui pieneksi painiksi ringissä. Lopulta molempien miesten tukijoukot joutuivat erottamaan nyrkkeilijät toisistaan.

– Olen rauhallinen – arvostan kaikkia, jotka ovat tulleet tänä iltana paikalle. Kehän sisällä on erilainen energia, joten pyydän anteeksi katsojilta, mies pahoitteli tilannetta jälkikäteen.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Kamppailulajit