Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Jake Paulin seuraava vastustaja selvillä: “Aion lähettää hänet arkussa takaisin Dana Whitelle”

Jake Paul
AOP

Hiljattain ammattilaisuransa ensimmäisen tappion kärsinyt Jake Paul on astumassa jälleen nyrkkeilykehään elokuun alussa. Paulin on määrä otella MMA-veteraani Nate Diazia vastaan.

Youtube-uransa ammattilaisnyrkkeilyyn vaihtanut Jake Paul on palaamassa jälleen näyttämölle. Paulin rekordiin tuli ensimmäinen särö helmikuun lopulla, kun Tommy Fury vei voiton nimiinsä hajaäänituomion jälkeen.

Miesten välinen ottelu ehti peruuntua moneen kertaan, ennen kuin tapahtuma näki päivänvalon. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun Paul kohtasi ns. oikean nyrkkeilijän ja hänen puutteensa kävivät selväksi, vaikkei Furykaan esittänyt mitään mullistavaa.

Paul ei suinkaan ole heittämässä hanskoja tiskiin tappionsa jälkeen, vaan hän on suunnannut jo katseensa kohti tulevaa. Paulin ja Furyn välille ollaan huhuttu uusintaottelua, mutta se saa toistaiseksi odottaa, sillä Youtube-rääväsuu astuu seuraavaksi kehään Nate Diazin kanssa.

Pitkän UFC-uransa päättänyt Diaz tekee elokuun 5. päivä järjestettävässä tapahtumassa ammattilaisnyrkkeilydebyyttinsä.

Paul ehti jo tapansa mukaan soittaa suutaan tulevan vastustajansa suuntaan:

– Osallistumme elokuun viidentenä päivänä Diazin hautajaisiin, sillä aion lähettää hänet arkussa takaisin Dana Whitelle.

Tuleva tapahtuma järjestetään American Airlines Centerillä Dallasissa.

Lähde: Daily Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit