Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Yllätystappio nyrkkeilyn raskaan sarjan tähdelle!: “Pyydän anteeksi faneiltani”

Nyrkkeily
Unsplash

Nyrkkeilyn raskaassa sarjassa nähtiin yllätystulos, kun brittinyrkkeilijä Joe Joyce kärsi musertavan tappion Kiinan Zhilei Zhangille.

Britti Joe Joycen maailmanmestaruushaaveet musertuivat, kun hän hävisi kiinalaiselle Zhilei Zhangille lauantai-iltana teknisellä tyrmäyksellä ottelun kuudennessa erässä. Joycen odotettiin puolustavan menestyksekkäästi asemaansa WBO:n väliaikaisena mestarina, mutta Zhangin lujat suorat vasemman käden lyönnit yllättivät Joycen.

– Se oli hyvä ottelu. Luulen, että olisin voinut pärjätä paremmin. En ole ottanut vasuria vastaan pitkään aikaan, ja kunnia hänelle, koska hän on hyvä ottelija. Annoin kaikkeni. Luulen, että pystyisin parempaan, mutta tämä on pettymys, Joyce analysoi ottelun jälkeen.

– Hänen tyylinsä on hankala, koska hän on vasuri ja vieläpä voimakas vasuri. En vain päässyt karkuun, sain jatkuvasti osumia hänen vasemmasta kädestään.

Zhang iski heti ensimmäisestä erästä alkaen vahvasti ja tarkasti. Kolmannessa erässä Joyce sai ottelusta paremmin kiinni, mutta Zhangin lyöntien tarkkuus ei laskenut.

Joycen toinen silmä turposi ikävän näköisesti ottelun loppua kohden ja sitä tarkasteltiin muutamaan kertaan. Lopulta kuudennessa erässä tuomari keskeytti ottelun ja Zhangista tuli hallitseva väliaikainen WBO mestari.

– Olen pettynyt. Haluan pyytää anteeksi kaikilta faneiltani ja kannattajiltani – palaan vielä. Matkani ei ole ohi, tämä on vain este, jonka yli olen kompastunut. Tulen takaisin, britti pahoitteli.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit