Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Miesten Korisliigan Pyrintö julkaisi valmennuksensa – Valmis pelaajapolku junioreista edustukseen kasassa

Miikka Sopanen päävalmentaja Tampereen Pyrintö
AOP

Miesten Korisliigan Tampereen Pyrinnön päävalmentajana jatkaa voimassa olevalla sopimuksella Miikka Sopanen ja akatemiajoukkueiden päävalmentajana Santeri Liljeberg. Uutena tulokkaana valmennukseen tulee Tero Vasell.

Miesten Korisliigan Tampereen Pyrintö on tehnyt merkittävän valmennuskiinnityksen ensi kaudeksi. Korisliigan päävalmentajana jatkaa voimassa olevalla sopimuksella Miikka Sopanen ja akatemiajoukkueiden päävalmentajana Santeri Liljeberg. Uutena tulokkaana valmennukseen Pyrintö saa mieluisan paluumuuttaja Tero Vasellin, jonka sopimus on muotoa 1+1.

Vasell toimi kuluneella kautena miesten Korisliigassa pelaavan Uudenkaupungin Korihaiden päävalmentajana. Aiemmin Vasell on työskennellyt BC Nokian miesten apuvalmentajana sekä valmentajana Pyrinnössä. Koripallo-oppinsa huippukoripallovalmentajatutkinnon käynyt valmentaja on saanut Pyrinnöstä.

– Kevään mittaan tuli tunne, että minut oikeasti halutaan Pyrintöön. Olen siitä hyvin kiitollinen. Erittäin odottavaisin mielin palaan kasvattajaseuraani. Omalta osaltani kausi jäi vähän kesken, joten sormet syyhyävät jo harjoituksiin. Aloitin aikoinani 7-vuotiaana Pyrinnön pallokoulussa ja siitä kymmenen vuotta myöhemmin seurassa valmentajana.

– Sopanen on valmentanut minua juniorivuosina, ja minä olen vastaavasti valmentanut Santeria. Hienoa päästä työskentelemään Miikan ja Santerin kanssa, Vasell hehkuttaa.

Vasell tulee toimimaan Korisliigajoukkueen apuvalmentajana sekä mukana miesten akatemiajoukkueessa. Hänet tunnetaan kovan vaatimustason omaavana valmentajana.

– Tuon parhaan mahdollisen apuni joukkueen käyttöön. Lisäkädet ja -silmät arjen tekemiseen. Hyvää tietotaitoa miesten liigaan ja akatemiaan ja oikeastaan koko Pyrinnön pelaajapolkuun. Päivittäinen tekeminen tulee olemaan sillä tasolla, että niin pelaajilla kuin valmentajilla on mahdollista kehittyä, Vasell kertoo.

Liljeberg akatemiaohjelman päävalmentajaksi

Liljeberg toimii ensi kaudella akatemiajoukkueiden päävalmentajana. Pyrinnön kehitysjoukkueet pelaavat miesten 1 divisioona A- sekä B-tasoilla. Seura on ainoa Suomessa, jonka ohjelmasta löytyy kaikki poikapuolen aikuisten pääsarjajoukkueet.

– On hienoa saada jatkaa tämän porukan mukana myös ensi kaudella. Kuluneiden kahden kauden aikana akatemiaporukkamme on osoittanut valtavaa sitoutumista ja työmoraalia toimintaamme kohtaan. Tästä palkintona monet akatemiapelaajistamme ovat ottaneet suuriakin harppauksia niin ihmisinä kuin pelaajina.

– Ensi kaudella pyrimme vieläkin laadukkaampaan ja henkilökohtaisempaan päivittäiseen tekemiseen akatemiatoiminnassamme, Liljeberg summaa.

Myös päävalmentaja Sopanen odottaa innolla seuraavaa kautta.

– Mahtavaa, että pääsen tekemään yhteistyötä Santerin ja Teron kanssa tulevalla kaudella. Molemmat ovat erinomaisia valmentajia, ja tällä bändillä sekä kemiat että filosofiat käyvät kivasti yhteen, Sopanen toteaa.

Koripallovalmennuksen lisäksi Pyrintö tekee tiivistä yhteistyötä Tampereen urheiluakatemian ja Varalan valmennuskeskuksen kanssa. Joustavan akatemiaympäristön ansiosta opiskelun ja urheilun yhteensovittaminen on tehty urheilijamyönteiseksi ja Varalan urheiluopiston valmennusyhteistyö mahdollistaa urheilijan kokonaisvaltaisen harjoittelun.

Miesten edustuskokonaisuuteen kuuluu myös U19SM-sarjajoukkue, jonka harjoittelusta vastaa yllä mainittu kolmikko Sopanen, Liljeberg ja Vasell.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo