Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennistähdellä järkyttävä arpaonni Madridissa – Otto Virtanen jäi jälleen karsintaan

Emil Ruusuvuori otti makean voiton Barcelonassa.
AOP

Tällä viikolla ATP-kiertueella palataan jälleen Masters-turnausten pariin, kun keskiviikkona käynnistyy Madridin kisa. Madridin Masters-1000 -kilpailu on massakenttäkauden toinen Masters-kisa ja toiseksi viimeinen ennen Ranskan avoimia, joka käynnistyy toukokuun lopulla.

ATP-rankingissa tälle viikolle sijalle 41 tipahtanut Emil Ruusuvuori joutuu todella kovaan testiin Madridin Masters-1000 -turnauksessa. Viime viikolla Ruusuvuori selvitti tiensä Barcelonan ATP-500 -kisassa kolmannelle kierrokselle, mutta taipui Espanjan Alejandro Davidovich Fokinan käsittelyssä suoraan kahdessa erässä. Mikäli Ruusuvuori olisi selvittänyt espanjalaistestinsä, niin vastaan olisi tullut turnauksen lopulta voittanut ATP-rankingin ykköspelaaja Carlos Alcaraz.

Alcaraz on tällä viikolla jälleen tarjolla Ruusuvuorelle, sillä suomalaisella kävi uskomattoman huono arpaonni. Ruusuvuori kohtaa ensimmäisen kierroksen ottelussa Ranskan Ugo Humbertin, joka on suomalaisen tämän hetken tasolla helposti kaadettavissa. Mikäli Ruusuvuori hoitaa ranskalaisen tieltään, niin toisella kierroksella odottaakin sitten Barcelonassa voittoa juhlinut turnauksen ykkössijoitettu Alcaraz.

Turnauksessa kakkoseksi on sijoitettu Novak Djokovicin poisjäännin myötä Venäjän Daniil Medvedev. Medvedev on alakaaviossa ja kohtaa välierissä neljänneksi sijoitetun Kreikan Stefanos Tsitsipasin, mikäli molemmat hoitavat kolme ensimmäistä otteluaan suosiolla. Medvedevin ensimmäinen mahdollinen sijoitettu vastustaja on Tshekin Jiri Lehecka ja tämän jälkeen Alex De Minaur tai Munchenissä finaaliin Holger Runea vastaan edennyt Hollannin Botic van De Zandschulp.

Suomen Otto Virtanen oli karsinnoissa jälleen mukana, mutta taipui Italian Andrea Vavassorille kolmieräisessä taistossa. Vavassori kohtaa karsintojen toisella kierroksella Brasilian haastajakiertueella tutuksi tulleen Felipe Meligeni Alvesin. 27-vuotias Vavassori oli toissaviikolla Marrakeshin turnauksessa puolivälierissä, mutta taipui Daniel Evansille suoraan kahdessa erässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis