Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Uskomaton näytös! – Snookerin maailmanmestaruus täysin uuteen maahan

Luca Brecel juhli Snookerin maailmanmestaruutta.
AOP

Englannin Sheffieldissä saatiin snookerin MM-kilpailut Crucible teatterissa päätökseen. Maailmanmestaruuden reilut kaksi viikkoa kestäneessä turnauksessa meni Belgian Luca Brecelin nimiin. Brecelistä tuli ensimmäinen maailmanmestari, joka on Euroopan puolelta eikä saarivaltioista. Ainut ei Iso-Britannian saarilta tullut maailmanmestari ennen Breceliä oli Australian Neil Robertson.

Belgian Luca Brecel päätti unohtumattoman MM-turnauksen maagiseen voittoon Mark Selbystä 18-15 -lukemin maanantai-iltana. Brecel keräsi maanantain iltapäiväsessiossa viiden erän johdon ennen iltaa ja piti siitä tiukasti kiinni. Selby teki ottelussa kovan kirin, mutta ei päässyt kuin 16-15 -tilanteeseen, jonka jälkeen belgialainen vei ottelun kaksi viimeistä erää.

Sunnuntain jälkeen belgialainen johti ottelua 9-8 -lukemin, mutta neljä vähintään sadan pisteen sarjaa maanantain iltapäiväsessioon katkaisi Selbyn selkärankaa. Iltapäiväsessiossa Brecel karkasi 15-10 -johtoon eikä tarvinnut kuin kolme erää illalla. Brecel karkasi iltasession ensimmäisen erän voitollaan 16-10 -johtoon, mutta Selby ei luovuttanut.

Brecel päätti ottelun lopulta 112 pisteen sarjaan, joka oli belgialaiselle ottelun viides sadan ylitys. Paras sarja oli 141 pistettä, kun taas Selby teki sunnuntaina maksimi 147 pisteen sarjan, joka oli Cruciblessa pelattujen MM-kisojen 14. ja ensimmäinen koskaan MM-finaalissa tehty maksimi.

Koko ottelussa nähtiin yhteensä hurjat kahdeksan sadan pisteen lyöntisarjaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut