Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Venäjän tennistähti jatkoi vahvaa menoaan! – Roomassa luvassa hurja välierä

Daniil Medvedev eteni ATP lopputurnauksessa semifinaaleihin
AOP

Rooman Masters-turnauksessa selvitettiin lauantaina pelattaviin välieriin toinen ottelupari. Venäjän Grand Slam -voittaja Daniil Medvedev jatkoi vahvaa massakauttaan kaatamalla puolivälierässä saksalaisyllättäjä Yannick Hanfmannin. Iltapäivällä pelatussa ottelussa Medvedev oli täysin ylivoimainen. Välierässä vastaan asettuu kova testi.

ATP-listalla sijalla kolme tällä hetkellä oleva venäläistähti Daniil Medvedev selvitti hienolla tavalla paikkansa Rooman Masters-turnauksen välieriin eli neljän parhaan joukkoon. Medvedev kaatoi turnauksen puolivälierässä Saksan Yannick Hanfmannin 6-2, 6-2 -lukemin ja kohtaa välierässä Stefanos Tsitsipasin.

Medvedev mursi ottelussa saksalaiskarsijan syötön yhteensä kuusi kertaa, mutta menetti syöttönsä kahdesti. Ennen Hanfmannia Medvedev on kaatanut turnauksessa Suomen Emil Ruusuvuoren, Espanjan massajyrä Bernabe Zabata Mirallesin sekä Saksan Alexander Zverevin. Tiukimpaan testiin venäläinen joutui espanjalaisen kanssa, joka vei ottelun avauserän nimiinsä, mutta Medvedev nousi silti voittoon kolmannen kierroksen ottelussaan.

Välierässä vastaan asettuu siis Kreikan Tsitsipas, joka kaatoi omassa puolivälierässään Kroatian Borna Coricin kahdessa erässä. Kreikkalainen voitti Coricia vastaan avauserän 6-3 -lukemin murrettuaan kroatialaisen syötön erän kahdeksannessa pelissä. Coric sai Tsitsipasin viimeisessä syöttövuorossa joka kaksi murtopalloa nousta erään takaisin mukaan, mutta kreikkalainen kesti testin.

Toisessa erässä Tsitsipas pääsi nopeasti murrolla johtoon, mutta menetti syöttönsä kahdeksannessa pelissä. Kreikkalainen mursi kuitenkin heti perään takaisin ja pääsi syöttämään erän 6-4 -lukemin nimiinsä.

Rooman turnauksen toisessa välierässä Norjan Casper Ruud kohtaa skandinaavien väännössä Tanskan Holger Runen. Ruud kaatoi puolivälierässä Argentiinan Francisco Cerundolon ja Rune vei kolmieräisen ottelun Serbian Novak Djokovicia vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis