Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Rafael Nadal vetäytyi Ranskan avoimista – Paljasti uransa päättymispäivän

Rafael Nadal vetäytyi Ranskan avoimista
AOP

Tenniksen 22-kertainen Grand Slam -voittaja Rafael Nadal on joutunut vetäytymään ensi viikolla alkavasta Ranskan avoimesta tennisturnauksesta.

Tämä tulee olemaan ensimmäinen kerta 19 vuoteen, kun Rafael Nadal on joutunut jättämään turnauksen välistä.

– Tällä hetkellä en pysty osallistumaan Roland Garrosin tennisturnaukseen. Voitte kuvitella, kuinka vaikeaa tämä on minulle kun ottaa huomioon kuinka paljon tuo turnaus merkitsee minulle, 36-vuotias Nadal kommetoi lehdistötilaisuudessa torstaina Sky Sportsin mukaan.

Nadal on kärsinyt koko kevään loukkaantumisesta ja vetäytynyt turnaus turnaukselta kaikista kevään turnauksista tammikuun Australian avointen jälkeen. Mies elätteli toiveita kuntoutumisesta ihan viime hetkille saakka, mutta lonkkavamma pitää miehen vielä sivussa.

– Australiassa saamani vamman kuntoutus ei ole sujunut niin kuin olisin halunnut ja osallistumisesta Ranskan avoimiin on tullut mahdotonta.

Nadal vihjasi, että kuntoutumiseen voi mennä vielä useampi kuukausi, mikä tarkoittaisi, että mieheltä saattaisi jäädä myös kesän Wimbledon välistä. Ihan lähiaikoina miehellä “ei ole aikomusta palata pelikentille”.

Paluu miehellä kuitenkin on vielä mielessä. Pitkään tennislegendan otteita ei kuitenkaan ATP-kiertueella enää tulla näkemään, sillä mies kertoi, että hänen uransa tulee päätökseen vuonna 2024.

– Ensi vuosi tulee olemaan viimeinen vuoteni kiertueella. Jos puskisin nyt väkisin, en pystyisi tätä tavoitetta toteuttamaan, Nadal totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis