Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Jättiyllätykset jatkuvat Roomassa! – Kotiyleisön suosikki laulukuoroon

Francisco Cerundolo kaatoi Jannik Sinnerin Rooman Mastersissa.
AOP

Rooman Masters-1000 -turnauksessa on tiistaina pelattu kolmannen kierroksen ottelut loppuun ja pelattu käytännössä neljäskierros jo valmiiksi. Keskiviikkona ja torstaina turnauksessa pelataan puolivälierät, sillä kumpanakin päivänä pelataan kaksi ottelua, joissa selvitetään välierissä pelaavat osapuolet. Rooman tiistai on pitänyt sisällään suuria yllätyksiä.

Rooman Masters-turnauksen suurin yllätys on toistaiseksi nähty maanantaina, kun Unkarin nuori Fabian Marozsan kaatoi suoraan kahdessa erässä Espanjan supertähti Carlos Alcarazin. Marozsan pelaa omassa neljännen kierroksen ottelussaan myöhään tiistai-iltana Kroatian Borna Coricia vastaan.

Tiistaina on Roomassa nähty yllätyksiä, sillä karsintojen kautta turnaukseen kivunnut Saksan Yannick Hanfmann kaatoi kolmieräisessä taistossa Venäjän Andrey Rublevin. Hanfmann voitti avauserän katkaisupelissä, mutta toinen meni venäläiselle yhdellä murrolla 6-4 -lukemin. Ottelun päätöserässä Hanfmann mursi venäläisen syötön kahdesti ja menetti syöttönsä kertaalleen. Saksalainen päätti ottelun ässäsyöttöön ja vei erän 6-3 -lukemin nimiinsä. Saksalainen kohtaa puolivälierässä joko maanmiehensä Alexander Zverevin tai Venäjän Daniil Medvedevin.

Päivän toinen jättimäinen yllätys nähtiin Argentiinan Francisco Cerundolon toimesta, joka nousi erätappion takaa 2-1 -voittoon Italian ykköstykki Jannik Sinneristä. Ensimmäinen erä meni katkaisupelin jälkeen italialaiselle, mutta tämän jälkeen argentiinalainen mursi viidesti Sinnerin syötön voittaen erät 6-2, 6-2 -lukemin. Argentiinalainen pelaa keskiviikon puolivälierässä Norjan Casper Ruudia vastaan, joka murskasi Serbian Laslo Djeren suoraan kahdessa erässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis