Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Katso! Tenniksen supertähti hermostui kilpakumppaninsa toiminnasta: “Se ei ole fair playta”

Novak Djokovic ei arvostanut Cameron Norrien toimintaa
AOP

Novak Djokovicin ja Cameron Norrien välillä nähtiin jäätävä hetki Rooman Masters -turnauksessa. Serbialainen kritisoi ottelun jälkeen vastustajaansa tiukasti ja kyseenalaisti tämän urheiluhengen.

Tenniksen ATP-kiertueella kisataan tällä viikolla Italian Roomassa Masters -tason turnauksessa. Tenniksen supertähti Novak Djokovic ja Cameron Norrie ottivat yhteen turnauksessa tiistaina.

Serbialaistähti Djokovic voitti ottelun kahdessa erässä, mutta ei ollut lainkaan tyytyväinen Norrien toimintaan. Djokovic kritisoi ottelun jälkeen tiukkaan sävyyn brittipelaajan urheiluhenkeä.

Djokovicin kommentit johtuivat toisessa erässä nähdystä tilanteesta, jossa Norrie iski lyöntinsä suoraan Djokovicia päin, vaikka serbialainen oli jo kääntänyt selkänsä tilanteelle.

– Nuo ovat asioita, jotka tiedämme pelaajina etteivät ne ole fair playta, Djokovic kommentoi selvästi ärsyyntyneenä.

– Se ei ole kuinka kohtelemme toisiamme, mutta se on sallittua, joten….

Norrien iskulyönti osui pois päin kävelevää Djokovicia nilkoille. Turnauksessa sijalle 13. sijoitettu brittipelaaja nosti pahoittelevasti kätensä tilanteen jälkeen anteeksipyynnöksi. Djokovicin jäätävästä katseesta päätellen serbialaispelaajaa ei pahoittelu paljoa lämmittänyt.

– Olen tullut hyvin toimeen Cameronin kanssa niiden vuosien aikana, kun hän on ollut kiertueella. Hän on erittäin mukava kaveri kentän ulkopuolella, joten en ymmärrä tällaista asennetta kentällä.

– Se mitä tapahtuu kentällä, jätämme sen kentälle ja jatkamme eteenpäin, Djokovic totesi.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis