Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Lauantai on hurja tennispäivä! – Rooman Mastersissa finaalipaikat jaossa

Rooman Mastersin välieräpäivä.
AOP

Rooman Masters-turnauksessa on enää miesten puolella neljä parasta pelaajaa jäljellä. Lauantaina pelataan turnauksen kaksi välieräottelua, joista ensimmäinen alkaa kahden jälkeen ja toinen välittömästi tämän perään. Panoksena on paikat sunnuntaina pelattavaan loppuotteluun. Ensi viikon sunnuntaina käynnistyy tennisvuoden toinen Grand Slam -turnaus, kun Ranskan avoimet käynnistyvät Pariisissa.

Rooman Masters-turnauksessa on vuorossa lauantaiset välierät. Päivän ensimmäisessä välierässä Tanskan Holger Rune kohtaa Norjan Casper Ruudin. Päivän myöhemmässä välierässä Venäjän Daniil Medvedev saa vastaansa Kreikan Stefanos Tsitsipasin, joka on pelannut urallaan parhaimmillaan Ranskan avointen loppuottelussa.

Rune kaatoi omassa puolivälierässään turnauksessa ykköseksi sijoitetun Serbian Novak Djokovicin kolmieräisessä taistossa. Djokovic tippuu maanantaina julkaistavalla ATP-listalla toiseksi Espanjan Carlos Alcarazin taakse, joka taipui turnauksessa jo kolmannella kierroksella. Ruud kaatoi omassa puolivälierässä Argentiinan Francisco Cerundolon, joka kaatoi neljännellä kierroksella Italian Jannik Sinnerin. Sinneriä pidetään yhtenä mustista hevosista Ranskan avoimiin.

Medvedev on kulkenut omaan välieräänsä kovan reitin. Medvedev kaatoi helposti puolivälierässä saksalaiskarsija Yannick Hanfmannin, joka kaatoi matkallaan puolivälieriin Andrey Rublevin. Lisäksi Medvedev on kaatanut Alexander Zverevin, joka lähtökohtaisesti venäläistä parempi massakenttäpelaaja.

Tsitsipas ei ole menettänyt turnauksessa vielä erääkään. Kreikkalainen on siivonnut tieltään kaksi italialaista, joista kovempi eli Lorenzo Musetti oli vastassa neljännellä kierroksella. Puolivälierässä kreikkalainen kaatoi Kroatian Borna Coricin, joka kaatoi turnauksen ylivoimaisesti suurimman yllättäjän eli Unkarin Fabian Marozsanin. Marozsan kaatoi turnauksessa kolmannella kierroksella Alcarazin suoraan kahdessa erässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis