Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Sade häiritsee Rooman Mastersin finaalipäivää! – Huippuottelu siirtynyt jo yli tunnilla

Daniil Medvedev eteni ATP lopputurnauksessa semifinaaleihin
AOP

Sunnuntaina pelataan kevään viimeinen Masters-1000 -tason tennisturnauksen loppuottelu. Italian Roomassa pelattavan turnauksen loppuottelussa kohtaavat Venäjän Daniil Medvedev ja Tanskan Holger Rune. Rune selvitti tiensä loppuotteluun lauantaina ilman suurempia sadetaukoja, mutta Medvedevin välieräkamppailu venyi todella myöhäiseksi.

Roomassa on sunnuntaina satanut vettä runsaasti ja tämä on siirtänyt alkuperin kello 17.00 alkavaa tennisfinaalia eteenpäin. Rooman Masters-turnauksen loppuottelussa kohtaavat Venäjän Daniil Medvedev ja Tanskan Holger Rune. Runelle finaali on Masters-tasolla kolmas. Medvedeville taas ensimmäinen Masters-finaali massakentillä.

Rune kaatoi lauantain välierässä Norjan Casper Ruudin hienon taistelun päätteeksi 2-1 -lukemin. Rune hävisi ensimmäisen erän katkaisupelin jälkeen ja oli murrolla toista erää jo perässä, mutta nousi kuitenkin voittoon.

Medvedev pelasi kokonaisajassa mitaten pitkään kestäneessä välieräottelussa Kreikan Stefanos Tsitsipasia vastaan. Ottelu päättyi Suomen aikaan myöhään illalla. Itse ottelu kesti vain kaksi tuntia, kun Medvedev vei tämän nimiinsä 7-5, 7-5 -lukemin. Kummassakin erässä venäläinen sai aikaisen murron, menetti syöttönsä, mutta käänsi erän nimiinsä loppuhetkien murrolla.

Ranskan avoin tennisturnaus eli kauden toinen Grand Slam -turnaus käynnistyy ensi viikon sunnuntaina. Turnaukseen suurimpina suosikkeina lähtevät Espanjan Carlos Alcaraz ja Serbian Novak Djokovic. Alkavalla viikolla pelataan kaksi ATP-250 -tason turnausta Euroopassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis