Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Venäläistähdeltä tyly esitys Roomassa! – Tanskalaissensaatio jäi jalkoihin

Daniil Medvedev voitti Rooman mastersin.
AOP

Tenniksen kauden viides Masters-turnaus on saatu päätökseen ATP-kiertueella. Roomassa kauden kolmannessa massakentillä pelattavassa Masters-turnauksessa voittoa juhli Venäjän ykköspelaaja ja ATP-listan kolmospelaaja Daniil Medvedev. Medvedev voitti uransa ensimmäisen massaturnauksen ATP-tasolla.

Vuoden 2021 US Openin mestari ja kaksinkertainen Australian avointen finalisti Daniil Medvedev juhlii Rooman Masters-turnauksen voittoa. Voiton myötä Medvedev ohittaa maanantain ATP-listalla Novak Djokovicin ja nousee toiseksi.

Medvedev otti koko ATP-uransa ensimmäisen massavoiton suoraan Masters-turnauksessa, kun Tanskan massaspesialisti Holger Rune kaatui finaalissa 7-5, 7-5 -lukemin. Rune nousee tuoreella maailmanlistalla sijalle kuusi.

Ottelun avauserässä Medvedev mursi tanskalaisen syötön 6-5 -tilanteessa. Toisessa erässä venäläinen nousi kahdesti murron takaa tasoihin ja vei erän nimiinsä oltuaan tappiolla jo 5-3 -pelein.

Läpi turnauksen Medvedev näytti erinomaisia otteita massalla. Kovimman haasteen venäläiselle tarjoili Espanjan massaspesialisti Bernabe Zabata Miralles, joka vei kolmannella kierroksella ensimmäisen erän Medvedeviltä. Tämän jälkeen venäläinen voitti kymmenen erää putkeen.

Matkalla uran ensimmäiseen massakenttävoittoon kaatui espanjalaisen lisäksi Suomen Emil Ruusuvuori, Saksan Yannick Hanfmann sekä Alexander Zverev. Välierässä Medvedev kaatoi Ranskan avointen finaaliakin 2-0 -lukemin Djokovicia vastaan johtaneen Kreikan Stefanos Tsitsipasin. Tsitsipasilta puuttuu edelleen Grand Slam -voitto.

Ensi sunnuntaina alkavissa Ranskan avoimissa Medvedev on sijoitettu toiseksi tai kolmanneksi. Rune on sijoitettuna kuudenneksi tai seitsemänneksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis