Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennistähdellä loistava mahdollisuus! – Ranskan avointen karsinnat käynnissä

Otto Virtanen Davis Cupissa.
AOP

Tämän viikon sunnuntaina käynnistyy vuoden 2023 toinen Grand Slam -turnaus, kun Ranskan pääkaupungissa Pariisissa polkaistaan Roland Garros käyntiin. Vuoden ainut massalla pelattava Grand Slam -turnaus kestää 15 päivää ainoana turnauksena, sillä tenniskeskus on sen verran pieni, että kentät ovat piukassa miesten ja naisten turnauksien pelaamiselle ensimmäisellä kierroksella. Turnaukseen on tyrkyllä kaksi suomalaista, kun Emil Ruusuvuoren lisäksi Otto Virtanen pyrkii mukaan turnaukseen karsintojen kautta.

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen aloittaa vuoden toisen Grand Slam -turnauksen karsinnat Ranskan Pariisissa. Virtanen pyrkii pääsemään mukaan uransa ensimmäiseen Grand Slam -turnaukseen. Tammikuussa Virtanen pelasi Australian avointen karsinnoissa, mutta taipui ensimmäisellä kierroksella turnaukseen edenneelle Nicolas Jarrylle.

Ranskan avointen karsintoihin Virtanen on sijoitettuna 11. ollessaan ATP-listalla tällä hetkellä 119. sijalla. Sijoittamisen myötä Virtanen kohtaa vasta karsintojen kolmannella ja samalla viimeisellä kierroksella mahdollisesti toisen sijoitetun pelaajan.

Suomalaisen massakenttäkausi ei ole sujunut kovinkaan voitokkaasti. Seitsemästä ottelusta on tullut tilille vain yksi voitto, mutta se on tullut Ranskan Alexandre Mulleria vastaan, joka on erinomainen massapelaaja ja pelannut myös kertaalleen ATP-turnauksen finaalissa massalla tänä vuonna.

Ensimmäisellä karsintakierroksella Virtanen kohtaa 31-vuotiaan Ranskan Antoine Escoffierin, jota vastaan suomalainen joutui viime syksynä antamaan luovutusvoiton. Escoffier pelasi toissa viikolla Bordeauxin haastajaturnauksen karsinnoissa, mutta taipui toisella kierroksella ATP-rankingilla 325 olevalle Ugo Blanchetille suoraan kahdessa erässä. Blanchet taipui Bordeauxissa Stan Wawrinkalle ensimmäisellä kierroksella. Ottelu on luvassa tiistaina noin kuudelta illalla Suomen aikaa.

Mikäli Virtanen selvittää ranskalaisen tieltään, niin vastaan toisella kierroksella tulee joko Kazakstanin Timofey Skatov tai Kanadan 21-vuotias Gabriel Diallo. Mahdollinen sijoitettu vastustaja kolmannella kierroksella on Josef Kovalik. Kokenut slovakialainen kohtaa ensimmäisellä kierroksella Chilen Tomas Barrios Veran.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis