Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Entinen ruotsalaisässä ylistää lajin uutta supertähteä: “Mielenkiintoisin tennispelaaja, joka on koskaan astunut pelikentille”

Tennis
Unsplash

Carlos Alcaraz oli vielä reilu vuosi sitten yksi tennismaailman suurimmista lupauksista. Tilanne on muuttunut lyhyessä ajassa radikaalisti ja espanjalaista verrataan jo kaikkien aikojen parhaimpiin pelaajiin. Entinen ammattipelaaja, Mats Wilander, kehuu Alcarazia maasta taivaisiin.

Carlos Alcaraz lukeutuu aina mukana ollessaan minkä tahansa turnauksen suurimpiin ennakkosuosikkeihin. Historian nuorimpana pelaajana ATP-rankingin kärkipaikalle noussut Alcaraz on osoittanut tälläkin kaudella, että hänellä riittää potentiaalia nousta historian suurimpien pelaajien joukkoon.

Näin uskoo myös entinen ruotsalaispelaaja, Mats Wilander, joka hehkuttaa espanjalaisen ominaisuuksia.

– Ihmiset odottavat innolla Alcarazin pelejä. En ole koskaan nähnyt toista tennispelaajaa, josta fanit olisivat niin innostuneita, olipa kyseessä sitten mies- tai naispelaaja.

– Minusta Alcaraz on mielenkiintoisin tennispelaaja, joka on koskaan astunut pelikentille. Ehkä myös sen takia, ettemme vielä tiedä, tuleeko hänestä suurten turnausten voittaja vai jääkö hänen saavutuksensa yhteen voitettuun US Openiin.

– Mielestäni kaikki on mahdollista Alcarazin kohdalla. Rooman turnaus ei sujunut odotusten mukaisesti, mutta hänen vastustajansa (Fabian Marozsan) pelasi huipputasolla. Olen varma, että hänen itseluottamuksensa on kuitenkin korkealla.

Lähde: TennisUpToDate.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis