Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Venäläisässä lähtee hurjassa vireessä Roland Garrosiin: Emil Ruusuvuorelle ansaitut kehut

Tennis
Unsplash

Rooman ATP-turnauksen hiljattain nimiinsä vienyt, Daniil Medvedev, on yksi suurimmista ennakkosuosikeista käynnissä olevissa Ranskan avoimissa. Venäläinen varoo kuitenkin omien sanojensa mukaan olemasta liian itsevarma ennen peliurakkansa alkamista.

Daniil Medvedev on ollut tällä kaudella hurjassa iskussa massakentillä vieden kovan alustan ottelut nimiinsä lukemin 10-2.

Venäläinen saapui Pariisiin, jossa odottaa seuraava haaste. Tuore Rooman Mastersin voittaja tietää hyvästä vireestään huolimatta, ettei tule saamaan mitään ilmaiseksi.

– En halua tavallaan asettaa itselleni liikaa paineita, Medvedev tuumi perjantain lehdistötilaisuudessa.

– Mutta se, mitä Roomassa tapahtui, oli uskomatonta, varsinkin kun voitin monta hyvää pelaajaa, kuten Zverev (Aleksander), Tsitsipas (Stefanos), Rune (Holger), Zapata Miralles ja Ruusuvuori (Emil), joka tarjosi Madridissa Alcarazille (Carlos) kovan haasteen.

– Voittaminen tuntui mahtavalta, joten minulla on varmasti enemmän odotuksia kuin yleensä Roland Garrosissa. Tiedän kuitenkin, että se on hankalaa.

– Minun on luotettava itseeni, mutta en voi sortua ylimielisyyteen, sillä se on vaarallista. Joskus sitä saattaa ajatella, että pelasin niin hyvin, että voittaminen on helppoa. Se on harhaluuloa.

Lähde: ATP Tour

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis