Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennistähdelle kirvelevä tappio! – Uran ensimmäinen Grand Slam -turnaus jää odottamaan tulevaisuuteen

Otto Virtanen Vilnan turnauksessa.
AOP

Tenniksen vuoden 2023 toinen Grand Slam -turnaus eli Ranskan avoimet käynnistyy sunnuntaina Pariisissa. Turnaus on vuoden ainut massalla pelattava Grand Slam -turnaus. Tämän turnauksen jälkeen tenniksen maailmankiertueella siirrytään nurmikaudelle, jonka päätapahtuma on kesä-heinäkuun vaihteessa pelattava Wimbledon. Suomalaisia Ranskan avoimissa nähdään tänäkin vuonna vain yksi kaksinpelissä.

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen ei onnistunut selvittämään tietään Ranskan avoimeen turnaukseen. Virtanen taipui erävoiton jälkeen 2-1 -erin Kazakstanin Timofey Skatoville Ranskan avointen karsintaturnauksessa.

Skatov pääsee voittonsa myötä kolmannelle kierrokselle, jossa kazakstanilainen kohtaa Brasilian Felipe Meligeni Alvesin. Kolmannen kierroksen ottelun voittaja pääsee mukaan Ranskan avointen pääsarjaan.

Virtanen voitti ensimmäisen erän pelein 6-4 ottamalla yhden murron ja syöttämällä varmasti. Virtanen pääsi toisessa erässä välittömästi murrolla johtoon, mutta tämän jälkeen Skatov mursi kolmesti suomalaisen syötön ja voitti erän 6-2 -luvuin. Kolmannessa erässä Skatov karkasi pikatahtiin 3-0 -johtoon, mutta Virtanen nousi 5-2 -tilanteesta vielä tasoihin murrettuaan kazakstanilaisen syötön. Virtasen peli ei kuitenkaan kestänyt katkaisupeliin saakka, vaan Skatov vei erän 7-5 -lukemin.

Suomalainen voitti massakenttäkaudella yhteensä kaksi ottelua. Ranskan avointen karsintojen toiselta kierrokselta suomalainen sai tililleen 20 tuhatta euroa ja kahdeksan ATP-pistettä. Seuraavaksi Virtasella on ohjelmassa kaksi haastajakiertueen ATP-125 turnausta nurmikentillä Englannissa. Ensin Virtanen on mukana Surbitonin kisassa 5. kesäkuuta alkaen ja seuraavalla viikolla Nottinghamissa. Nottinghamiin Virtanen on tällä hetkellä sijoitettu rankingin puolesta.

ATP-kiertueella pelataan tutusti kuusi nurmikisaa kolmen viikon aikana ennen Wimbledonia. Näistä ATP-500 -kisat ovat Lontoon Queen’s Club ja Saksan Hallen turnaus.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis