Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Heleniuksen tyrmänneeltä jenkkitähdeltä kovaa puhetta maailmanmestarista: “Hän on selkeästi peloissaan”

Nyrkkeily
Unsplash

Deontay Wilder haluaa astella kehään maailmanmestari Oleksandr Usykin kanssa, mutta uskoo ukrainalaisen välttelevän häntä. Kummankin nyrkkeilijän seuraava vastustaja on toistaiseksi hämärän peitossa.

Jenkkinyrkkeilijä Deontay Wilder piti WBC:n raskaansarjan mestaruusvyötä hallussaan vuosina 2015-2020. Mies ehti puolustaa titteliään onnistuneesti kymmenen kertaa, ennen kuin Tyson Fury osoittautui paremmaksi ja vei vyön nimiinsä vuonna 2021.

Wilderin ja Furyn välillä nähtiin yhteensä kolme ottelua. Ensimmäisen ratkaisemattomaan päättyneen kamppailun jälkeen Fury vei kaksi seuraavaa mittelöä nimiinsä.

Wilder palasi viime vuonna kehiin ja vastaan asettui Suomen kovanyrkki, Robert Helenius. Hehkutettu kamppailu oli nopeasti ohi Wilderin nukutettua suomalaisen helpohkosti ensimmäisessä erässä.

Ottelun voittajan kaavailtiin alun perin kohtaavan seuraavaksi maailmanmestari, Oleksandr Usykin, mutta tämä jäi ainakin toistaiseksi toteumatta. Wilder uskoo tietävänsä, miksei ottelu ukrainalaista vastaan nähnyt ikinä päivänvaloa.

– Minä olisin täysin valmis ottelemaan, mutta hän on selkeästi peloissaan. Olen ollut mukana niin pitkään, että tiedän kuviot. Minä olen valmis astumaan kehään missä vain ja milloin vain. Meidän kaikkien on syötävä, joten meidän tulisi auttaa toisiamme.

Lähde: BJ Penn

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Kamppailulajit