Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Hurja väite Makwan Amirkhanista – Potkut UFC:stä?

Makwan Amirkhanille potkut UFC:stä?
AOP

Suomalainen vapaaottelija Makwan Amirkhani on saanut kenkää vapaaotteluorganisaatio UFC:stä, mikäli UFC:n ottelijalistoja seuraavaa twitter-tili UFC Roster Watchia on uskominen.

UFC Roster Watch on twitter-tili, joka automaattisesti uutisoi, kun UFC:n ottelijalistaan lisätään nimiä ja kun sieltä poistetaan nimiä.

Maanantai-iltana tili twiittasi höyhensarjassa ottelevan Makwan Amirkhanin nimen poistuneen listalta, mikä tarkoittaisi, että suomalainen on saanut potkut maailman ykköspromootiosta.

Mikäli twiitti ei näy, näet sen täältä


Viimeksi suomalainen nähtiin vapaaottelukehässä maaliskuussa, jolloin 34-vuotias Amirkhani hävisi walesiläiselle Jack Shorelle.

Amirkhani on postannut Instagramiin viime aikoina julkaisuja viitaten, että mies olisi vielä valmistautunut ottelemaan ainakin kertaalleen. Viimeksi huhtikuussa mies postasi Instagramin tarinat-osioon kuvan treenisalilta tekstin “the last try”, eli “viimeinen yritys”, saattelemana.

Amirkhani on otellut UFC:n listoilla vuodesta 2015 saakka. Viime vuosina miehen käyrä on ollut kuitenkin pahasti laskussa. Viimeisistä viidestä ottelustaan Amirkhani on hävinnyt kaikki viisi. Miehen kokonaissaldossa puntit ovatkin nyt tasan: seitsemän voittoa ja seitsemän tappiota.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Kamppailulajit