Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Tennis

Andy Murraylla selkeät tavoitteet Wimbledonia ajatellen: “Pelaan tällä hetkellä parempaa tennistä kuin viime vuonna”

Andy Murray
AOP

Kaiken urallaan nähnyt tennisässä, Andy Murray valmistautuu parhaillaan ensi kuussa pelattavaan Wimbledoniin. Kokenut kehäkettu uskoo pystyvänsä voittamaan kenet tahansa maailman top 10-pelaajista nurmialustalla.

Andy Murray joutui jättämään Ranskan avoimet väliin vammojensa takia. Pelihaluja uhkuva skotlantilainen on kääntänyt katseensa kohti heinäkuussa käynnistyvää Wimbledonia. Mies on vienyt kyseisen turnauksen nimiinsä kolmeen otteeseen uransa aikana ja lähtee tälläkin kerralla turnaukseen korkein odotuksin.

Maailmanlistan sijalla 43 majailevalta Murraylta kysyttiin, miten korkealle hän rankkaa itsensä nurmialustalla.

– On vaikea antaa mitään tarkempaa arviota, mutta uskon mahdollisuuksiini maailman kärkikymmenikköä vastaan, skotti vastasi.

– Voitin viime vuonna Nick Kyrgiosin, joka pelasi Wimbledonin finaalissa. Voitin myös Stefanos Tsitsipasin. Nurmialusta ei ole ehkä hänen suosikkinsa, mutta siitä huolimatta hän on yksi maailman parhaista pelaajista.

– Pelasin todella hyvin Matteo Berettiniä vastaan, joka kuuluu maailman kärkeen nurmikentällä, ennen kuin loukkaannuin.

– Mielestäni pelaan tällä hetkellä parempaa tennistä kuin viime vuonna. Se on kuitenkin tavallaan epäolennaista, sillä oma taso on pystyttävä osoittamaan jokaisessa ottelussa. Siihen pyrin seuraavien viikkojen aikana.

Lähde: Express.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis