Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Tennis

Venäläispelaaja joutui tappionsa jälkeen yleisön hampaisiin: “Kentän jättäminen tuolla tavalla oli hirveää”

Daria Kasatkina
AOP

Daria Kasatkina ja Elina Svitolina kohtasivat Ranskan avointen neljännesvälierävaiheessa. Ukrainalaispelaaja Svitolina yllätti yhdeksänneksi sijoitetun vastustajansa, mutta itse kamppailua suuremmaksi puheenaiheeksi on noussut pelin jälkeiset tapahtumat.

Daria Kasatkina lähti suurena ennakkosuosikkina Elina Svitolinaa vastaan pelattavaan otteluun. Maailmanlistan sijalla 192 majaileva Svitolina noudatti kuitenkin täydellisesti omaa pelisuunnitelmaansa ja pystyi kellistämään venäläisvastustajansa.

Ukrainalaispelaaja Svitolina on aiemmin todennut julkisesti, ettei aio kätellä pelien jälkeen venäläisiä tai valkovenäläisiä vastustajia. Kasatkina otti tämän huomioon ja näytti taiston tauottua peukaloa Svitolinan suuntaan.

Ranskalaisyleisö ei arvostanut venäläisen elettä, vaan palkitsi hänet äänekkäillä buuauksilla. Kasatkina kertoi myöhemmin jättäneensä turnauksen erittäin haikein mielin.

– Jätän Pariisin taakseni hyvin katkerissa tunnelmissa. Jokaisen täällä pelaamani ottelun jälkeen olen aina kiittänyt paikalla ollutta yleisöä heidän tuestaan pelaajia kohtaan. Tällä kertaa jouduin kuitenkin buuatuksi sen takia, että osoitin kunnioitusta vastustajaa kohtaan.

– Minä ja Elina arvostamme suuresti toisiamme, mutta kentän jättäminen tuolla tavalla oli hirveää. Ihmisten tulisi yrittää levittää ilon sanomaa ja rakastaa toisiaan. Vihan lietsomisessa ei ole mitään järkeä.

Lähde: USA Today

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis