Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Skandinaavit puolivälieriin! – Ranskan avoimissa kaksi lohkoa eteni sijoitusten mukaan

Tanskan Holger Rune puolivälieriin Ranskan avoimissa.
AOP

Ranskan avoimissa on puolivälieräparit selvillä. Tiistaina turnauksessa pelataan yläkaavion puolivälierät, kun keskiviikkona on luvassa alakaavion välierät. Turnauksen keskiviikon puolivälieräparit ratkottiin maanantaina. Iltapäivän otteluissa skandinaavit selvittivät suosikkeina ottelunsa. Iltaottelut venyivät alultaan tosi myöhään, sillä päivällä ottelut venyivät todella pitkiksi.

Miesten Ranskan avoimessa tennisturnauksessa kahdeksan parasta pelaajaa ovat selvillä. Keskiviikon välieriin tiensä selvittivät maanantain neljännen kierroksen otteluistaan Holger Rune, Casper Ruud, Tomas Martin Etcheverry ja Alexander Zverev.

Keskiviikon puolivälierissä Tanskan Rune kohtaa Norjan Ruudin ja Saksan Zverev Argentiinan Etcheverryn.

Iltapäivän otteluissa Ruud kaatoi suoraan kolmessa erässä Chilen Nicolas Jarryn 7-6, 7-5, 7-5 -lukemin. Ottelussa Chilen ykköspelaaja piti norjalaista kovilla ja suorilla kämmenillään pihdeissä, mutta liiat virheet maksoivat ottelun.

Rune kaatoi Argentiinan Francisco Cerundolon melkoisen taistelun jälkeen. Rune johti ottelua 2-1 -erin, mutta menetti neljännen erän tylysti 6-1 -pelein. Viidennessä erässä Rune pääsi syöttämään 5-4 -tilanteessa ottelua nimiinsä murrettuaan loistavasti läpi kevään pelanneen Cerundolon syötön, mutta ei onnistunut pitämään syöttöään. Lopulta viides erä ratkesi katkaisupelissä tanskalaiselle.

Zverev kaatoi omassa ottelussaan Bulgarian Grigor Dimitrovin suoraan kolmessa erässä. Zverev kohtaa puolivälierässä Etcheverryn, joka pelasi tiukan 7-6 -avauserän Japani Yoshihito Nishiokaa vastaan, mutta voitti tämän jälkeen erät 6-0, ja 6-1 -lukemin.

Tiistaina on luvassa kaksi ensimmäistä puolivälierää. Novak Djokovic kohtaa omassa puolivälierässään Venäjän Karen Khachanovin ja myöhäisillassa Carlos Alcaraz kohtaa viidenneksi sijoitetun Kreikan Stefanos Tsitsipasin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis