Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Tennis

Pariisissa puolivälieräpaikat jaossa! – Luvassa huimat ottelut

Casper Ruud Ranskan avoimissa.
AOP

Ranskan avoimissa selvitetään neljännen kierroksella neljä viimeistä pelaajaa puolivälieriin. Neljännen kierroksen neljä viimeistä kamppailua pelataan pois kaaviosta. Päivän kaksi ensimmäistä miesten ottelua määrittelevät yhden puolivälieräparin, joka on mahdollisesti skandinaavinen taistelupari.

Norjan Casper Ruud pelaa iltapäivällä neljännen kierroksen ottelussa Chilen Nicolas Jarrya vastaan. Voittaja ottelusta kohtaa puolivälierässä joko Tanskan Holger Runen tai loistavassa massavireessä olevan Argentiinan Francisco Cerundolon.

Ruud on käyttänyt kolmella ensimmäisellä kierroksella yhteensä 11 erää etenemiseen neljännelle kierrokselle. Yhtään kovaa testiä norjalaisella ei ole vielä ollut tämän vuoden turnauksessa.

Jarry kaatoi avauskierroksella Bolivian Hugo Dellienin suoraan kolmessa erässä, mutta tarvitsi toisella sekä kolmannella kierroksella neljä erää Yhdysvaltain Tommy Paulia sekä Marcos Gironia vastaan. Voitto Paulista oli loistava Chilen ykköstykin kannalta, mutta vastus kovenee nyt merkittävästi.

Pelaajat kohtasivat toisensa reilu viikko sitten Geneven ATP-turnauksessa. Tuolloin Jarry oli parempi 2-1 -lukemin puolivälierässä ja eteni lopulta turnauksen voittoon. Finaalissa kaatui Bulgarian Grigor Dimitrov suoraan kahdessa erässä. Dimitrov kohtaa myöhemmin maanantaina Saksan Alexander Zverevin, jonka Jarry kaatoi myös Genevessä, mutta vasta Ruudin jälkeen välierässä.

Tanskan ykköstykki eli Rune on selvinnyt neljännelle kierrokselle pelaamalla vain kaksi ottelua. Ensimmäisellä kierroksella tanskalainen murskasi Yhdysvaltain Christopher Eubanksin nelieräisessä taistossa. Toiselle kierrokselle Rune sai luovutusvoiton Ranskan Gael Monfilsilta. Kolmannella kierroksella tanskalainen kaatoi Argentiinan yllättäjä Genaro Alberto Olivierin 3-0 -erin kahdessa tunnissa.

Cerundolo on tullut tylyllä pelaamisella turnauksessa läpi neljännelle kierrokselle. Cerundolon matkalla on kaatuneet Espanjan Jaume Munar, Saksan Yannick Hanfmann ja Yhdysvaltain Taylor Fritz. Cerundolo on ollut hurjassa vireessä massalla, joten argentiinalainen antaa varmasti tiukan haasteen monipuoliselle Runelle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis