Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Tennis

Erikoinen hylkäystapaus Ranskan avoimissa puhuttaa: “Epäreilun päätös mitä olen ikinä nähnyt”

Ranskan avoimissa nähtiin erikoinen hylkäystapaus
Unsplash

Ranskan avointen naisten nelinpelissä nähtiin erikoinen tapaus, kun yksi pari hylättiin kyseenalaisesti.

Aldila Sutjiadi ja Miyu Kato pelasivat Marie Bouzkovaa ja Sara Sorribes Tormoa vastaan sunnuntaina, kun ottelun toisessa erässä Sutjiadi-Kato pari sai yllättäen hylkäyksen.

Japanilainen Kato löi pallon pisteiden välissä ulos kentältä ja pallo osui epäonnisesti kentän reunalla seisseeseen pallotyttöön. Osuma selvästi yllätti pallotyttön, joka puhkesi lohduttomaan itkuun.

Kato kävi pahoittelemassa tilannetta pallotytöltä ja pari sai tilanteesta ottelun erotuomarilta varoituksen. Bouzkova ja Sorribes Tormo protestoivat kuitenkin vielä tilanteesta ja lopulta Sutjiadi ja Kato hylättiin.

Pari yritti selittää, että tapahtunut oli täysi vahinko, mutta erotuomarin päätös piti. Pari poistui kentältä Katon kyynelehtiessä ja Sutjiadin lohduttaessa tätä.

Päätös on herättänyt sosiaalisessa mediassa nopeasti kritiikkiä ja moni pitää päätöstä turhan kovana. Myös paikalla ollut yleisö buuasi kovaäänisesti tuomarin päätökselle. Eräs tennisfani kuvaili tilannetta Twitterissä “epäreiluimmaksi päätökseksi ikinä”.

– Muistaakseni myös Rafael Nadal löi pallotyttöä muutama vuosi sitten. Häntä ei hylätty. Sääntöjen pitäisi olla samat kaikille tai niitä ei pitäisi olla olemassa, toinen fani pohti Twitterissä.

Ottelun jälkeen Bouzkova selitti, miksi hän ja Sorribes Tormo olivat protestoineet tilanteesta erotuomarille:

– Se oli vaikeaa. Sanoimme hänelle, että hänen pitäisi katsoa tarkemmin, koska tyttö itki ja pallo meni suoraan häntä kohti, se ei ollut sellainen hitaampi pallo.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis