Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Roland Garrosin välieräparit selvillä! – Tanskalaissensaatio sai melkoisen turpasaunan

Casper Ruud Ranskan avoimissa.
AOP

Miesten Ranskan avoimessa tennisturnauksessa neljä parasta pelaajaa eli välieräparit ovat selvillä. Näistä jälkimmäinen pari selvisi keskiviikon aikana pelatuissa puolivälierissä. Iltapäivän ottelussa saksalaistähti selvitti tiensä jo neljättä vuotta putkeen Ranskassa välierään. Myöhäisillassa norjalaistähti marssi näytöstyyliin neljän parhaan joukkueen.

Perjantaina tullaan näkemään Ranskan avoimessa tennisturnauksessa todella upeat välieräkamppailut. Espanjan ykkössijoitettu Carlos Alcaraz kohtaa lajilegendan eli Serbian Novak Djokovicin. Heidän lisäkseen toisessa välierässä Norjan Casper Ruud kohtaa viime vuonna välierässään pahasti loukkaantuneen Alexander Zverevin.

Zverev kaatoi neljän erän taistossa keskiviikon ensimmäisessä välierässä hurjan turnauksen pelanneen Argentiinan Tomas Martin Etcheverryn 6-4, 3-6, 6-3, 6-4 -lukemin. Zverev oli ottelun avauserässä vahvempi, mutta menetti toisessa erässä syöttönsä kahdesti.

Yhteensä saksalainen menetti toisen erän lopulta kolmannen erän alkuun yhteensä kolmesti syöttönsä putkeen, mutta ryhdistäytyi tässä vaiheessa antaen vain kolme murtopalloa menetettyjen syöttöjensä jälkeen.

Illalla pelatussa skandinaavien välisessä huippuottelussa Norjan Ruud oli todella tyly vastus Tanskan Holger Runelle. Ruud tarvitsi ottelussa neljä erää ottelun voittamiseen, mutta marssi tunnissa 2-0 -johtoon vietyään ensimmäiset erät 6-1 ja 6-2 -lukemin nimiinsä.

Rune löysi peliään kolmannessa erässä ja vei sen nimiinsä yhden murron turvin. Neljännessä erässä palattiin päiväjärjestykseen norjalaisen vietyä erän tylysti 6-3 -lukemin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis