Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Todellista shokkihoitoa! – Maailmanlistan kakkonen ulkona Ranskan avoimista: “Aion tulla takaisin entistä vahvempana”

Aryna Sabalenka
AOP

Ranskan avoimissa nähtiin torstaina melkoinen yllätys, kun yksi turnauksen suurimmista voittajasuosikeista, Aryna Sabalenka putosi välierässä tsekkiläiselle Karolina Muchovalle. Valkovenäläispelaaja vannoi pelin jälkeen palaavansa kentille entistä vahvempana.

WTA-rankingin toista sijaa hallussaan pitävä Aryna Sabalenka sai osakseen melkoista shokkihoitoa, kun Tšekin Karolina Muchova vei tiukan välierätaistelun nimiinsä.

Roland Garrosin suurimpiin ennakkosuosikkeihin lukeutunut Sabalenka joutui näin ollen pakkaamaan laukkunsa ja lähtemään suunniteltua aikaisemmalle kotimatkalle.

Finaalipaikan karkaamisen lisäksi Sabalenka joutuu toistaiseksi hautamaan toiveet maailmanlistan ykköspaikasta.

Nainen käänsi pettymyksestään huolimatta katseensa jo kohti tulevaa.

– Aion tulla takaisin entistä vahvempana. Tämä oli todella tiukka ottelu, jonka aikana minulla oli omat mahdollisuuteni. Kaikesta huolimatta, tämä turnaus jättää minulle positiivisen maun.

– Välillä sitä joutuu kohtaamaan vastoinkäymisiä. Otan tästä opikseni ja palaan kentille parempana pelaajana.

Sabalenka on ollut erittäin vahvassa iskussa tällä kaudella ja hänen ottelurekordinsa kuluvan kalenterivuoden aikana on 34-6.

– Olen tyytyväinen siihen tasoon, jolla olen esiintynyt, nainen tuumi.

– Toivottavasti voin jatkaa samalla tavalla myös jatkossa. Tämä turnaus osoitti, että olen kehittynyt selkeästi kovalla alustalla.

Lähde: Roland-Garros

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis