Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Ranskan avoimissa todellinen superpäivä! – Lajin supertähdet kohtaavat

Carlos Alcaraz eteni Madridin turnauksen finaaliin
AOP

Tenniksen Ranskan avoimia on jäljellä enää kaksinpelien osalta neljä ottelua. Perjantaina pelataan miesten välierät, lauantaina naisten finaali ja sunnuntaina miesten loppuottelu. Perjantai on loistava päivä tenniksen ystäville, kun turnauksessa nähdään kaksi todella mielenkiintoista välieräkamppailua. 

Ranskan avoimissa nähdään perjantaina todennäköisesti unohtumattomat kamppailut. Iltapäivän ottelussa Espanjan ykkössijoitettu Carlos Alcaraz kohtaa Serbian lajilegenda Novak Djokovicin.

Miehet ovat kohdanneet toisensa vain kertaalleen aiemmin ja tuolloin Alcaraz oli kolmieräisessä taistossa parempi 2-1 -erin.

Alcaraz voitti viime vuonna US Openin, kun Djokovic ei saanut turnaukseen osallistua. Sen jälkeen Alcaraz joutui loukkaantumisen jälkeen jättämään Australian avoimet väliin eikä keväälläkään Djokovic saanut pelata Yhdysvalloissa, joten mahdolliset yhteenotot ovat jääneet kahdella tähdellä näkemättä.

Djokovic tulee olemaan pelillisesti ja lähtökohtaisesti altavastaaja, mutta serbialaisen taito on tenniksessä ollut pitkään jo se, että pelaaja ei yksinkertaisesti suostu häviämään etenkään massalla. Ottelusta voidaan saada koko alkukauden mahtavin näytös.

Päivän jälkimmäisessä ottelussa Saksan Alexander Zverev pelaa Norjan Casper Ruudia vastaan. Ottelussa kohtaavat viime vuonna välierissä pelanneet pelaajat. Ruud eteni finaaliin, mutta taipui Rafael Nadalille suoraan kolmessa erässä. Zverev joutui ikävän loukkaantumisen takia luovuttamaan välieränsä Nadalia vastaan ja oli toipilaana aina vuoteen 2023 asti.

Jälkimmäisessä ottelussa nähdään kahden eri koulukunnan pelaajaa. Zverev on massalla tyly pelaaja sekä rystyllä, että kämmenellä, kun taas Ruud pärjää palloralleissa hyvin, mikäli saa lyödä kämmentään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis