Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Uskomaton paluu! – Kanadan tennistähti palasi pitkältä tauolta

Kanadan Milos Raonic on palannut kentille.
AOP

Miestenniksessä on nähty tällä viikolla yksi todella hieno tapahtuma. Entinen ATP-listan kolmospelaaja Kanadan Milos Raonic on palannut pelikentille vaikeiden vuosien jälkeen. Raonic pelaa Hollannin S-Hertogenboschin turnauksessa ja selvitti tiensä toiselle kierrokselle. Toisen kierroksen ottelu on luvassa torstaina.

Kanadan entinen tennistähti Milos Raonic on palannut pelikentille. 32-vuotias kovan syötön omaava Raonic on kärsinyt urallaan lukuisista loukkaantumisista, mutta on saanut ne toistaiseksi selätettyä. Nyt Raonic yrittää paluuta viimeisen kerran ja paluu on toistaiseksi sujunut erinomaisesti.

Raonic voitti S-Hertogenboschin turnauksen avauskierroksen ottelussa viidenneksi sijoitetun Miomir Kecmanovicin suoraan kahdessa erässä. Raonic vei ottelun 6-3, 6-4 -erin ja menetti syöttönsä ainoastaan kerran. Raonic syötti tuttuun tyyliinsä 15 ässää, mutta samalla myös seitsemän kaksoisvirhettä. Ykkössyötöistä kanadalainen voitti yhteensä 92 prosenttia.

Raonicille ottelu oli ensimmäinen sitten heinäkuun 2021. Entinen ATP-listan kolmospelaaja kärsi tuolloin akillesjännevaivoista, mikä piti hänet alkuun pois kentiltä.

– Monesti oli jo sellaisia hetkiä, että sanoin itselleni tämän olevan tässä. Vuoden 2021 loputtua ei enää ollut mitään aikomustakaan palata kentille. Menin naimisiin ja aloin rakentamaan elämääni tennisuran päälle, kertasi Raonic.

Lopulta harvinaisen yksinkertainen juttu toi Raonicin takaisin tenniskentille.

– Heti, kun elämä alkoi rullaamaan ja olo tuntui kaikkineen paremmalta, niin aloin pelaamaan tennistä vain pysyäkseni paremmassa kunnossa. Sitten pelasin golfia viisi tuntia päivässä, mutta se ei ollut minua varten.

Ensimmäinen ottelu ei ollut helpoin Raonicille. Toisen kierroksen ottelussa suurin paine varmasti hälvenee, kun vastassa on Australian Jordan Thompson.

– Pelaaminen oli hetkittäin tosi stressaavaa. Olen monesti pelannut loukkaantumisten jälkeen, kun on ollut esimerkiksi 3-6 kuukautta sivussa, mutta tämä oli täysin uusi tilanne. Kaikesta huolimatta olen todella tyytyväinen, että pääsin takaisin pelaamaan ja olen kiitollinen siitä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis